ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ...ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ "ΠΥΡΠΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ" ...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;;;

Ο ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ;

Ο ΑΝΕΡΓΟΣ;

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΕΣΩΣΕΣ";

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΛΕΓΧΟ;

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!

ΝΑΙ ΡΕ!ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 299 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑ-ΛΑΚΗΣ!

ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!




hellas-orthodoxy.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧ......ΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟ ΔΗΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΙΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΜΕ?

Unknown είπε...

ναι !!! πιστεύω οτι οι "αγώνες" του Γεωργιάδη μετά από αυτήν την συμπεριφορά αλλά και την αποκάλυψη για το ποια είναι η άποψη του για τους πολίτες ..... είναι όχι για φτύσιμο αλλά για παλούκωμα!!!
όσο για τον Δημαρά δεν έχουμε άποψη για το πόσο τεχνοκράτης ή ειδικός μπορεί να είναι σε θέματα διοίκησης και βέβαια σα σύγκριση μεταξύ του Γεωργιάδη δεν είναι δυνατόν να έχουμε γιατί και ο φασίστας τελικά λόγω πλέον επιχειρημάτων στερείται προτέρου βίου διοίκησης ή τεχνοκρατικής δομής αφού δεν μας έχει λύση ακόμα κανένα πρόβλημα πέραν του ότι έχει επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες στο να βάζει την χώρα και τους έλληνες στο στόμα του λύκου …και αναφέρομαι στην απόλυτη ενοχή του αφού συνέπραξε στην αντισυνταγματική ψήφιση του Μνημονίου!!! Τουτέστιν θα σας παροτρύνουμε να ρίξετε γιαούρτι στον Δημαρά αλλά κατόπιν αυτού να πυρπολήσετε τον Γεωργιάδη