ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.10

Απορίες.......

Κάποιοι με εξυπναδίστικες μεθόδους προπαγάνδας, έβγαλαν στο γυαλί της αποχαυνωτικής ιδιωτικής τηλεοράσεως, κατά το δοκούν, κάποιες απαντήσεις μαθητών σχετικά με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι οποίες έδειχναν τα απελέκητα ξύλα και τα ντουβάρια εις τα οποία επένδυσαν άνευ κέρδους, όλα τα προοδευτικά αναθεωρητικά προγράμματα και πλαίσια για την παιδεία, όλων των άχρηστων ισοπεδωτικών κεφαλών που χειρίστηκαν αυτά τα θέματα με νόμους εξαμβλώματα και διατάγματα. Προτού όμως οι κάμερες «παγιδεύσουν» ορισμένους μαθητές για να δείξουν τις απαντήσεις τους στο φιλοθεάμων κοινό, απαντήσεις που προσβάλλουν τους Έλληνες και την επέτειο, καλόν θα ήταν οι φωστήρες ρεπόρτερ, που γνωρίζουν άπταιστα την γλώσσα και το συντακτικό της, έρμαια και αυτοί της πολυπολυτισμικής μας παιδείας, να ερωτήσουν τους υπεύθυνους των καναλιών στα οποία εργάζονται και να μας εξηγήσουν γιατί τα κανάλια τους δεν είχαν κανένα αφιέρωμα και καμία εκπομπή για την εθνική μας επέτειο την ημέρα της 28η Οκτωβρίου παρά μόνο ξέκωλα;
Αυτό δεν προσβάλει τους ίδιους εργαζόμενους στα κανάλια των μοντέλων, της μαγειρικής, της χυδαίας πλάκας, της βίζιτας, της μπόχας, του ξεχαρβαλώματος, της εκπόρνευσης, του χαζοπαζαρέματος και της ρεμούλας;;; 
http://syndesmos71.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: