ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!! ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΧΤΥΠΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ "

Σε άλλο μήκος κύματος από εκείνο του κ. Παπανδρέου κινείται ο Θ.Πάγκαλος. Ο Πρωθυπουργός συνήρτησε (και) το αποτέλεσμα της αυτοδιοικητικής κάλπης με το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες εθνικές κάλπες προκειμένου η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της με ανανεωμένη λαϊκή εντολή.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντιθέτως, τονίζει από το πρωί της Τρίτης (ξεκινώντας από τον ΑΝΤ1) ότι ο ίδιος είναι εναντίον των πρόωρων εκλογών «για λόγους αρχής» διότι οι κυβερνήσεις πρέπει να εξαντλούν τη θητεία τους. Για να μη φανεί δε ότι διαφωνεί με τον κ.Παπανδρέου πρόσθεσε πως «ούτε κι ο ίδιος τις θέλει».
Με απλά λόγια ο πρωθυπουργός δίνει διακαναλική συνέντευξη για να ερμηνεύσει στον ελληνικό λαό
το νόημα της ψήφου του Νοεμβρίου. Προφανώς αποτυγχάνει και αναλαμβάνει ο φίλος του κ. Ραγκούση ( ο εμπνευστής της διακαναλικής) να δώσει τις αυθεντικές ερμηνείες. Χάος αδελφοί μου. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO ALIEN JEFRUBA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ εξασφαλισει πληρως την εθνικη μας κυριαρχια [αααχχ αχχ] ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ …
ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ 165% ΤΟΥ ΑΕΠ ΑΠΟ 115% σημερα….. ΜΟΝΟ!!!!… ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ]
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ [ξανα και ξανα] ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ[ [προεδρος αυτης ο χενρυ ο κισσιγκερ] ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ [π.χ κατι παληανθρωπους οπως ενας Σιοπα !!!]
ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!
ΔΕ ΘΑΧΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΠΛΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 78 ΔΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ Α.J[=alien jefruba]
ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ…. [του λενε τι να κανει σοβαροι ανθρωποι απο μακρινες χωρες ακομα και υπερατλαντικες και κανει παντα οτι του λενε, δηλ το σωστο]