ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.10

Ο ΓΑΠ ΤΩΝ ΔΙΛΛΗΜΑΤΩΝ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.....


 Εδώ και ένα χρόνο διακυβέρνησης από τον ΓΑΠ ζούμε τον πολιτικό λόγο των διλλημάτων.
Ο "ηγέτης δίλλημα" κάπως έτσι θα τον γράψει η ιστορία τον Πρωθυπουργό μας.
Ο "άσφαιρος" και καθ όλα άτολμος πρωθυπουργός εφαρμόζει τις διατεταγμένες πολιτικές του άβουλα μετακυλώντας την ευθύνη για τις 'αποφάσεις" του στον Ελληνικό λαό ο οποίος αν μη τι άλλο είναι ο άμεσος για την πληρωμή του τελικού λογαριασμού . 

Υπό την οχύρωση του στο "δίλλημα" ανεξάρτητα εάν είναι ανειλημμένη η απόφαση της συρρίκνωσης της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας της χώρας από την εφαρμοζόμενη πολιτική του νεοΠΑΣΟΚ, θέτει το "δίλλημα" στον ελληνικό λαό προκειμένου εμβαπτίσει τα διατεταγμένα στην κολυμβήθρα του Σιλοάμ για να  αποκομίσει  ένα ψευδεπίγραφο άλλοθι στην κυβέρνηση του όταν και άμα χρειασθεί να δικαιολογήσει την αποτυχία αλλά και τα ατελείωτα μέτρα για την αποκατάσταση του εκτροχιασμένου ελλείμματος προς τους ψηφοφόρους "πελάτες" του.
Έτσι για άλλη μια φορά και εν δυνάμει Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών ο ΓΑΠ επί άμβωνος στην ΛΑΡΙΣΑ έθεσε το "δίλλημα"....
«Πολιτικό είναι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν το στίγμα για το 'που' θέλουν να πάει η χώρα. Θα απαντήσουν στο δίλημμα αν θέλουν η χώρα να πάει μπροστά, αν θα συνεχίσουμε να λέμε 'ναι' στο δύσκολο έργο για την σωτηρία της οικονομίας και την εκ βάθρων αναμόρφωση της ή αν θα πάμε πίσω» .

Η δήλωση αυτή  εκτός του  ότι υποκρύπτει Φόβο για το αναμενόμενο αποτελεί και έναν άμεσο εκβιασμό προς τους πολίτες της χώρας. Ως δίλλημα άν αυτό είχε τεθεί ας πούμε σε ένα δημοψήφισμα τότε θα αποδίδαμε στον Πρωθυπουργό γενναιότητα ηγέτη και μάλιστα ενός Σοσιαλιστή που δεν διστάζει να δώσει έμπρακτα την  λαϊκή κυριαρχία στον λαό του  .

Όμως ο δειλός και αποτυχημένος πολιτικός ιντριγκαδόρος.............. ενώ βλέπει τον καταποντισμό των υποψηφίων του στις εκλογές γιατί το διακυβευμα των εκλογών αυτών είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ........γιατί αυτή είναι η θέληση του λαού ώστε να δώσει το μήνυμα της Αποτυχίας ΓΑΠ αλλά και την αποστροφή του στο νέο Ελληνικό Σύνταγμα της χώρας με τον τίτλο Μνημόνιο , .....ο ΓΑΠ δειλά και άσφαιρα προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις εκβιάζοντας ωμά τον ελληνικό λαό.....όπως είχε κάνει κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού εκβιάζοντας τους Βουλευτές του απειλώντας τους με προσφυγή στις κάλπες.
Υποκριτής και πολιτικός κοπρίτης ο άτολμος και απατεωνίσκος πρωθυπουργός μας προσπαθεί να σώσει την αποτυχία του μέσα από τον εκβιασμό βάζοντας ως δίλλημα την "οπισθοδρόμηση".
Λες και κατάφερε να ανοίξει νέους ορίζοντες το Μνημόνιο και η άτολμη Νενεκίστικη πολιτική του yes men που εφαρμόζει από την πρώτη μέρα που ο λαός δυστυχώς τον εμπιστεύτηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ .. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... Η ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΛΑΟ...
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΜΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...