ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 29χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής νοσηλεύεται στο 401 έχοντας χάσει την όραση και την ομιλία του

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5oA26HlLT9scwk30GVySxiyNHsRA_YdEu7BXju2WJYsgoY-8zLomoShYgJSVOVm1ESKeyAtFdTmKye7Wk2obCRQurBUKsVQP9TjPAv1a9LhwZOee2UdZR7vxrBFQx_dI1I6-8yxQvL-Q/s320/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpgΜετά από σοβαρό τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος...
 
Αβοήθητη η οικογένεια του άτυχου αστυνομικού
 
Αγνοούσε το περιστατικό ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ!

Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που ο 29χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία... 
Μετά από ένα μήνα στην εντατική, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Πέρα από την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, κανείς άλλος δεν έχει ενδιαφερθεί για την εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Εχοντας χάσει την όραση και την ομιλία του και με τα επιληπτικά σοκ να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο 29χρονος δεν έχει πολλές ελπίδες να επανέλθει όσο νοσηλεύεται στο 401. Οι γιατροί το γνωρίζουν και έχουν συστήσει από την πρώτη στιγμή στην οικογένειά του να τον μεταφέρει άμεσα σε Κέντρο Αποκατάστασης αλλά η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν το επιτρέπει.

Ακόμα και ο μισθός του 29χρονου μειώθηκε αυτομάτως κατά 300 περίπου ευρώ... γιατί δε μπορεί να δουλέψει, οπότε κόβονται τα πενθήμερα και τα νυχτερινά. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως, το Ταμείο Αρωγής της Αστυνομίας προσφέρει ένα ποσό μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Στην περίπτωση όμως, του 29χρονου, η θεραπεία δεν μπορεί να αρχίσει καθώς οι φυσικοθεραπείες και η ιατρική φροντίδα που χρειάζεται για να εμφανιστούν (αν εμφανιστούν) σημάδια βελτίωσης, απαιτούν πολλά χρήματα.

Την ίδια ώρα, μόνο η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σημαντική βοήθεια. Τα περιορισμένα οικονομικά της, όμως, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει τη προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός στο Κέντρο Αποκατάστασης.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που αγνοούσε μέχρι πριν λίγες μέρες το περιστατικό, δεν έχει ευαισθητοποιηθεί ενώ και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παραμένει παγερά αδιάφορη.
Ναι, έτσι αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος τους αστυνομικούς που σακατεύονται την ώρα του καθήκοντος. Σαν αναλώσιμα υλικά...
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: