ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

ΤΟ ΥΠΠΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Μ’ ένα σμπάρο δυό τρυγώνια : Και τα 10 εκτ. στην τσ… μας, συγνώμη στα Δημόσια Ταμεία και αρνητική διαφήμιση για Μνημείο και κωλοέλληνες.


ΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ:ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ..

ΙΣΧΥΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΝΤ

Το ξετίναγμα του γυφτοπασόκου υφυπουργού  Πολιτισμού χθες από Χατζηλάου-λάου, Τράγκα, αλλά και Μακρή (που αγανάκτησε μαζύ του !)) ,  επιβεβαίωσε όσα λέγαμε χθες. Δυστυχώς, αυτό το βίντεο δεν βρέθηκε.  Περιέχει έμμεση παραδοχή ότι τους  νέους αρχαιολόγους, φύλακες και άλλους  συμβασιούχους τους κοροϊδεύουν για να τους εξαγριώσουν όσο γίνεται και να στείλουν έτσι,  μέσω της Ακρόπολης, ισχυρά μηνύματα στα πέρατα της γης προς επενδυτές και άλλους.  Μηνύματα σαν αυτά που έστελνε ο γιωργάκης και οι άλλοι προδότες περί Τιτανικού, πτωχεύσεως, γκρεμού που πέφτει η Ελλάδα για να πάμε στη διαδικασία φαστ τρακ εκποίησης μέσω ΔΝΤ (ΗΠΑ)…
Ο ανεκδίηγητος Νικητιάδης προφανώς  μπερδεμένος ανέφερε ότι νομοθέτησαν εκταμίευση 10 εκτ. για να τους πληρώσουν αλλά όπως συναίνεσε κανείς δεν πήρε φράγκο γιατί τους μπερδεύουν με τη γραφειοκρατία. Αυτό δε δεν προέκυψε, από τη γνωστή διοικητική αναπηρία, αλλά επι τούτου, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί τους ζητούν δικαστικές αποφάσεις να προσκομίσουν ως δικαιολογητικά. Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν 400 εργαζόμενους στην Ακρόπολη κι αλλού ?
Απ’ ότι φαίνεται εξαγριώνουν τους νέους επίτηδες.  Η κατοχική διακυβέρνησει τους έχει ως αναλώσιμους και τους ρίχνουν στα ΜΑΤ για τον ντόρο.  Για να “ανεβάσουν” το θέμα τους στα μήντια παγκοσμίως.  Να δεί ο κόσμος όλος ότι ως κυβέρνηση έχουν πρόβλημα με την Ακρόπολη.
Καλύτερα ακόμη, ότι αυτοί οι βρωμοέλληνες αποκλείουν το πρώτο παγκόσμιο μνημείο από τους επισκέπτες τους και πρέπει να ληφθούν επειγόντως μέτρα. Στο κάτω-κάτω δεν είναι δικά τους τα μνημεία.  Ανήκουν στην παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα.  Αλλωστε ο χώρος είναι αποψιλωμένος.  Οτι μεταφέρεται βρίσκεται στο μουσείο της Ακρόπολης που κατασκευάσαμε γι’ αυτό το σκοπό.  Τα μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι μπορούν  να  πωλούνται και να αγοράζονται ελεύθερα στις “αγορές” .  Αποτελούν από μόνα τους μια νέα τεράστια αγορά. Τέτοια θα μπορούσε να είναι η συλλογιστική της εκποίησης.
Για να επανέλθουμε στις μεθοδεύσεις με τους νέους που τώρα τους προτρέπουν απ’ όλες τις μεριές να ξενιτευτούν.  Οπως λέει ο Νικητιάδης στη Βολή, έχουν ήδη προσλάβει 1500 αντικαταστάτες τους μέσω ΑΣΕΠ. Τότε κανείς δεν τον ρώτησε. “μ’ αυτούς που έχεις τώρα τι θα γίνει, πότε θα πληρωθούν” ?   Πάντως φαίνεται να υπάρχει συμπαιγνία, ανάμεσα στα δύο κόμματα.  Ο λόγος ότι η κοροϊδία είναι διακομματική, ξεκίνησε επί Σαμαρά, αφού πολλοί έχουν να πληρωθούν 22 μήνες, σαν τον πρόεδρο του συλλόγου τους, τον κύριο Χασομέρη… ))

neoteranea

Δεν υπάρχουν σχόλια: