ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.10

Εκλογές τον Μάρτιο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του politicsnews.gr,η κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση να προκηρύξει εκλογές τον Μάρτιο σε συννενόηση πάντα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου δεν είναι καλές,ενώ μέρα με την μέρα η πίεση από την αξιωματική αντιπολίτευση αυξάνεται.
Ο Γ.Παπανδρέου, αν ισχύουν οι πληροφορίες, έχει καταλήξει πως θ’ανακοινώσει τις εκλογές με το κλείσιμο 18 μηνών από την ανάληψη της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ. Το σενάριο αυτό θα ενισχυθεί αν οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν δικαιώσουν τις κυβερνητικές επιλογές.
Παρόμοιο σενάριο κυκλοφορεί και στη Ρηγίλλης με τους προεδρικούς να λένε πως”Δεν είναι τυχαίο πως η Ντόρα θα κάνει κόμμα τον Νοέμβριο”, υποννοώντας πως θα στηρίξει τον Παπανδρέου σε περίπτωση που δεν έχει την πλειοψηφία.
Το παραπάνω σενάριο βρίσκει υποστηρικτές μέσα στην κυβέρνηση με ορισμένους υπουργούς και βουλευτές να προτρέπουν τον κ.Παπανδρέου να προβεί σ’εκλογές προκειμένου ν’ανανεώσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Υπάρχει όμως και το άλλο σενάριο, ο Παπανδρέου να την κάνει διακριτικά για “κάποιο ανώτερο αξίωμα στον ΟΗΕ” ώστε να γλιτώσει την οργή των Ελλήνων και να “νομιμοποιήσει” με αυτόν τον τρόπο κάποια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο πως εκείνοι που αποφάσισαν όλη αυτή την διαδικασία (ΔΝΤ-ΜΕΤΡΑ ΚΛΠ)
σίγουρα ως ενα σημείο δρούν με κάποιο σχέδιο.
Και είναι επίσης βέβαιο ότι αυτά που μπορεί να σκεφθεί ο μέσος άνθρωπος τα έχουν υπολογίσει. Συνεπώς ότι κι αν γίνει θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε κι αν γίνει ακόμα κι αν φαίνεται "φυσιολογικό" σαν εξέλιξη αφού αυτοί έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις με συγκεκριμένη δράση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 100% ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΧΘΡΟ...
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΕΨΕ 300 ΑΤΟΜΑ! 200 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!! [ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 22/10/2010]
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 7/11/2010 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ -ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΝΙΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ...
Η ΑΠΟΧΗ , ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΗΦΟΙ..
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ...