ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.10

«Οι μέρες της παλιάς Ελλάδας είναι μετρημένες» δηλώνει ...ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Υπουργός

τονίζει σε σημερινό εκτενές άρθρο της η έγκυρη Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

H FAZ αφιερώνει στην τρίτη σελίδα, στο σαλόνι της εφημερίδας, ένα εκτενέστατο άρθρο για την πορεία της οικονομίας της Ελλάδας και δηλώσεις ενός πρώην υπουργού, ο oποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
«Οι μέρες της...
παλιάς Ελλάδας είναι μετρημένες», είναι ο τίτλος εκτενέστατου άρθρου του Μίχαελ Μάρτενς στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. H εφημερίδα σημειώνει πως «ακριβώς πριν από ένα χρόνο σήμανε η ώρα της αλήθειας στην Αθήνα. Η κυβέρνηση παραδέχθηκε πως το δημόσιο έλλειμμα ήταν διπλάσιο από ότι είχε ανακοινωθεί. Τώρα γίνονται μεταρρυθμίσεις, τις οποίες κανείς πριν δεν είχε τολμήσει να κάνει».

Το άρθρο επισημαίνει πως η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου στις 19 Οκτωβρίου του 2009, αλλά «η μέρα αυτή δεν ήταν η μέρα που άρχισε η κρίση στην Ελλάδα. Τα αίτιά της είναι ποίκιλα και ριζωμένα στα προηγούμενα χρόνια και στις προηγούμενες δεκαετίες. Η μέρα όμως εκείνη ήταν μια μέρα που η μιζέρια της Ελλάδας δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί. Από εκεί και πέρα τίποτα πια δεν μπορούσε να κρυφτεί. Το παιχνίδι είχε τελειώσει».

Το άρθρο αναφέρεται στις σημερινές μεταρρυθμίσεις, στη μείωση της δημοτικότητας του ΠΑΣΟΚ και στην κοινή πεποίθηση πως δεν έχει έρθει το τέλος των περικοπών. «Δεν είναι άξιο απορίας ότι οι Έλληνες αναζητούν ενόχους», γράφει η FAZ αναφέροντας τη σχετική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την περίοδο από το 2001 και μετά, αλλά και τις διαμάχες που έχουν ξεσπάσει στο κόμμα μια και από το 2001 μέχρι το 2004 στο τιμόνι της χώρας βρισκόταν ο Κώστας Σημίτης.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται σε εκτιμήσεις Ελλήνων οικονομολόγων, οι οποίοι θεωρούν πως οι υπουργοί της κυβέρνησης Σημίτη δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν και ότι ο τότε πρωθυπουργός προσπάθησε να περάσει μεταρρυθμίσεις, οι οποίες συνάντησαν σθεναρή αντίσταση. Η FAZ επικαλείται σημαντικό υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη, ο οποίος μιλάει στην εφημερίδα αλλά δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του. Ο υπουργός αναφέρει: «Μετά την ένταξή μας στην ευρωζώνη, η οποία είχε συνδεθεί με πολλές μεταρρυθμίσεις, επικρατούσε η άποψη στη χώρα πως τώρα κάναμε πολλά. Ο κόσμος ήθελε να βάλει το ένα πόδι πάνω στο άλλο και να χαρεί τη ζωή. Κανείς δεν πίστευε πως ήταν αναγκαία μια μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό».
Ο υπουργός διαπιστώνει πως σήμερα το κλίμα έχει αλλάξει, αλλά ταυτόχρονα παραδέχεται: «Η πλειονότητα στο κόμμα μας ήταν υπέρ των πελατειακών σχέσεων. Αυτή ήταν η γενική άποψη στην Ελλάδα. Όποιος κερδίζει τις εκλογές δίνει δουλειά στους ανθρώπους του ή αυξάνει τους μισθούς τους. Έτσι ήταν και υπό τον Μητσοτάκη αλλά και υπό τον Καραμανλή, ο οποίος το έφτασε στα άκρα».

Το άρθρο αναφέρεται διεξοδικά στις αντιστάσεις που συνάντησε ο Σημίτης μέσα στο ίδιο του το κόμμα, ενώ ο πρώην υπουργός ασκεί δριμεία κριτική στην πολιτική Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός, λέγοντας πως μέσα σε λίγα μόνο χρόνια δημιούργησε στο δημόσιο 250.000 θέσεις εργασίας. Το άρθρο καταλήγει με την επισήμανση του πρώην υπουργού πως μια ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από το ευρώ θα ήταν μοιραία για την Ελλάδα και δεν θα επηρέαζε μόνο την ίδια, αφού οι καταθέτες θα απέσυραν τα χρήματά τους, αλλά και τις βαλκανικές χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια..


Πηγη
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ο Ανώνυμος Υπουργός.... προφανέστατα επώνυμος παρά τω Απατεώνα ΓΑΠ  συνεχίζει το έργο του εργοδότη του!!!!!!!!!!!!! ΝΑ  ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!..................

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Vеry nice poѕt. I just stumbled upon уour weblog anԁ wanted to ѕау that I have truly
еnjoyed surfing aгοund your blog posts. ӏn any caѕе
I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

Here is my homepage - nawtyplay.com