ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

Mας ‘άφησε χρόνους’ το open. gov!

Mας ‘άφησε χρόνους’ το open. gov!
Οριστικά φαίνεται ότι μας «άφησε χρόνους» η «ανοιχτή διακυβέρνηση» και η διαδικασία επιλογής κυβερνητικών αξιωματούχων μέσω βιογραφικών.
Κι αυτό  παρότι είχε ανακοινωθεί  εν χορδαίς και οργάνοις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η καθιέρωσή της  ως βασικού «εργαλείου» της διαφάνειας (sic!) καιτου δικαιώματος ισότιμης συμμετοχής στον δημόσιο βίο,  όσων πιστεύουν ότι έχουν τα κατάλληλα προσόντα.
Η ανακοίνωση ότι ένας ήδη συνεργάτης του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη ανέλαβε γενικός γραμματέας στο ίδιο υπουργείο,  είναι απλώς η επιβεβαίωση. Όχι πως δεν δικαιούται ένας υπουργός να επιλέγει τους στενούς του συνεργάτες. Κάθε άλλο…  Αλλά τότε τι τις ήθελαν στην κυβέρνηση όλες αυτές τις διακηρύξεις περί διαφάνειας ;
Όπως και να’χει το “open. gov ” το χάσαμε… Mας ‘άφησε χρόνους’! Όπως τόσες άλλες  …προπαγανδιστικές «φανφάρες»  των κυβερνητικών συμβούλων!
star
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: