ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.10

Το statesmen.gr προτείνει να "πουλήσουμε" την Δημόσια περιουσία!!!Τελικά σε αυτό το επάγγελμα έχει απομείνει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ...;


Διαβάστε το "κατάπτυστο" κείμενο του δημοσιογραφικού site statesmen.gr  (Ελληνικό βεβαίως) με το οποίο (χωρίς καθόλου τσίπα) προτείνει στην Ελληνική Κυβέρνηση να "πουλήσει" την Δημόσια περιουσία - με υπερηφάνεια και χωρίς προκατάληψη - όπως χαρακτηριστικά τονίζει !!!

Τελικά σε αυτό το επάγγελμα έχει απομείνει κανένας  ΕΛΛΗΝΑΣ...;
listonplace
Διαβάστε το κείμενο...
 
Όλες οι κυβερνήσεις, με προεξάρχουσα την παρούσα, διακατέχονται από ένα ακατανόητο σύμπλεγμα. Θεωρούν ότι η δημόσια περιουσία είναι κάτι σαν «ιερή αγελάδα». Δεν τολμούν να την αγγίξουν. Την αφήνουν να σαπίζει, και να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα μπορούσε να λύσει. Βυθισμένη στο τέλμα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο κοινωνικό σύνολο. Ενώ κάλλιστα η αξιοποίηση της θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τον Πολιτισμό, τη Γνώση, την Έρευνα, την Ανάπτυξη και να δώσει άμεση και οριστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Για να μειωθεί το δημόσιο χρέος, το οποίο είναι κατά πολύ μικρότερο των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Κράτους, μόνο ένας δρόμος υπάρχει: Η πώληση με υπερηφάνεια και χωρίς προκατάληψη.
21.10.2010    

Δεν υπάρχουν σχόλια: