ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.10

Welcome to Greece and mind the VLTs!

Κάπως έτσι θα έπρεπε να καλωσορίζουμε πια τους τουρίστες στα αεροδρόμια της χώρας μας, ικανοποιώντας την επιθυμία του Υπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Γερουλάνου που επιχειρεί από πλευράς του να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα ευρωπαϊκό Λας Βέγκας, οικογενειακό προορισμό τζόγου για όλες τις ηλικίες, όπως ουσιαστικά χαρακτήρισε τον παγκοσμίως γνωστό αμερικανικό προορισμό.

«Ελάτε να σας ξεναγήσουν οι ήδη έμπειροι αλλά και οι εκκολαπτόμενοι τζογαδόροι μας στα μυστικά μονοπάτια της τυχερής μας αγοράς. Ξεχάστε την Πλάκα, την Ακρόπολη, την Αρχαία Ολυμπία, το Σούνιο, τα παραδοσιακά χωριά, τους αρχαιολογικούς χώρους. Καλωσορίσατε και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε κι εσείς ένα ή και περισσότερα φρουτάκια. Μία δοκιμή θα σας καθηλώσει». Και κάπως έτσι θα πρέπει να ξεκινάει κάθε επίσημη ιστοσελίδα που παρέχει τουριστικές πληροφορίες.

Στο «τι να κάνετε», «τι να επισκεφτείτε» θα παρέχεται αντί λίστας αρχαίων μνημείων, μουσείων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, παραθαλάσσιων θέρετρων, κέντρων αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, λίστα με τους ναούς του τζόγου, με τα καταστήματα με φρουτάκια και hot spots όπου μπορεί κανείς να περάσει το χρόνο του «ευχάριστα» αλλά και χρήσιμα για τα κρατικά ταμεία, στοιχηματίζοντας στο διαδίκτυο.

Γιατί η χώρα μας πια θα τροφοδοτείται από τη νέα κραταιά βιομηχανία του τζόγου, μια βιομηχανία που όπως δήλωσε ο φίλτατος Υπ.Τουρισμού έχει περισσότερα κοινά με την ψυχαγωγία, περιλαμβάνοντας από τον τουρισμό και τη φιλοξενία μέχρι τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες και τις νέες μορφές δημιουργίας. Έτσι, λίγο ή πολύ ο κ. Γερουλάνος θα «ανασχηματιστεί» από Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού σε Υπουργός Τζόγου και Υποκουλτούρας, προσελκύοντας ήδη εθισμένους ή δυνητικούς εθισμένους τζογαδόρους από όλο τον κόσμο για να έρθουν να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες μέσα από το πρίσμα του Τζόγου Αλά Ελ-Λας Βέγκας.

«Live your gambling myth in Greece», «Experience gambling in Greece», «Welcome to the gambling land of Greece», «Let yourself get carried away by the Greek VLTs», θα πρέπει να είναι τα καινούρια συνθήματα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με σύμβολα τις μπίλιες, τα ζάρια, τις τράπουλες και τα φρουτάκια σε χρώματα γαλανόλευκα. Ακόμη και αυτοί που θα σαλπάρουν για κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να κλειστούν στα τυχερά σαλόνια με τα φρουτάκια, και θα το κάνουν κάτω από τον υπέροχο ελληνικό ήλιο και εν μέσω ελληνικού πελάγους, τα οποία όμως είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να δουν.

«Υποστηρίξτε την Ελλάδα με τον οβολό σας στα φρουτάκια», θα είναι απόσπασμα από τις ομιλίες των εκπροσώπων τουρισμού της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Ίσως αυτό είναι το μεγαλεπήβολο σχέδιο που επιχειρεί ο κ. Γερουλάνος για να σώσει την Ελλάδα εκμεταλλευόμενος την άλλοτε κραταιά τουριστική βιομηχανία της χώρας μας. Και είναι «άλλοτε» γιατί τώρα την πρωτοκαθεδρία αναλαμβάνει η βιομηχανία του ασύδοτου και ανεξέλεγκτου τζόγου που στο πέρασμά της θα εγκλωβίζει δέσμιους όσους κάνουν το λάθος να παρασυρθούν από την πρόκληση της άτυχης τύχης τους. Ο Θεός μαζί μας και μαζί τους!

poor journalisto

Δεν υπάρχουν σχόλια: