ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.10

Ν. Κουρής: «Να ανακαλέσει ο αντιπρόεδρος»


Στις τάξεις των απόστρατων αξιωματικών επικρατεί οργή για τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θόδωρου Πάγκαλου, σχετικά με τη συμμετοχή τους στην παραγωγική διαδικασία της οικονομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ψήφισμά του για τη χτεσινή συγκέντρωση, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ζητά «να σταματήσουν οι ύβρεις και οι προσβολές κατά των αξιωματικών από ορισμένους ταγούς της Πολιτείας», αλλά και σεβασμό προς εκείνους που έπεσαν για την πατρίδα, τους παλαίμαχους αναπήρους και τις οικογένειές τους. Αίσθηση προκαλεί και η δημόσια παρέμβαση του πτεράρχου ε.α., πρώην υπουργού Νίκου Κουρή, ο οποίος στρέφεται εναντίον του Θ. Πάγκαλου, επειδή χαρακτήρισε «αντιπαραγωγικό» τμήμα της ελληνικής κοινωνίας τους αξιωματικούς.

Ο Ν. Κουρής, που καλεί τον Θ. Πάγκαλο να ανακαλέσει το σφάλμα του, τονίζει ότι η διόρθωση που έκανε ο αντιπρόεδρος ήταν χειρότερη από την αρχική δήλωση, επειδή διαχώρισε τους αξιωματικούς «σε παραγωγικούς (μηχανικοί αεροσκαφών) και μη παραγωγικούς (πιλότους). Ο διαχωρισμός αυτός είναι ατυχής και είναι δυνατόν να δημιουργήσει παρενέργειες επικίνδυνες για τη συνοχή του στρατεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: