ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.10

Κύριε πρωθυπουργέ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Της Ρούλας Τάκη (press-gr)

Χτες ήρθε μία επιστολή από το ΙΚΑ που αφορούσε μία κοπέλα με σύνδρομο down (αναπηρία 100%) η οποία λαμβάνει μια σύνταξη από τον πατέρα της ύψους 580 ευρώ μηνιαίως, το οποίο έλεγε ότι δεν δικαιούται πλέον το τρομακτικό ποσό του ΕΚΑΣ που έπαιρνε μέχρι τώρα, ύψους 230 ευρώ. Αν υπάρχουν λέει αντιρρήσεις να πάμε στο ΙΚΑ.
Πες μου Πρωθυπουργέ μου με τι λεφτά θα ζήσει αυτή η κοπέλα;
Ρεύμα, ένδυση, τροφή, γιατροί, φάρμακα...
Εσύ Πρωθυπουργέ μου ζεις με 580 ευρώ τον μήνα;
Είπαμε να κόψετε από τους εργαζόμενους, αφήστε όμως τους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους να ζήσουν. Εκτός αν γίναμε φασιστική Γερμανία, όπου ο...
 Χίτλερ θεωρούσε ότι όλοι αυτοί πρέπει να πεθάνουν. Σκοτώστε τους μια και καλή, να μην υποφέρουν. Το λίγο λίγο είναι τραγικό, αργοπεθαίνουν κάθε μέρα.
Ντροπή σας ψεύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: