ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.10

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ                                                                   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μερος 1 το 2 θα γραφτει στον δημαρα παρακατω γιατι υπαρχει καποιο προβλημα στις συνεχεις αναρτησεις

Μουσουλμάνοι μαχητές Ταλιμπάν του Αφγανιστάν εργάζονται λαθραία ως οδηγοί ταξί στην Βρετανία
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://www.yrsd-dcd.org.uk/wp-content/uploads/2010/04/london-gatwick-taxi-service.gif
From HEIL GAP
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΟΙ «ΤΑΞΑΡΕΣ» ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ, ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ «επερχομένη» λογικά ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ως ανταπόδοση για τους ΛΑΘΡΟ-ψήφους τους .
ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΡΚ-ταξιτζήδων .
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
Τους δώσατε γερό πουρμπουάρ ; ; ; ; ;. ??????????
Καλά, πάρα πολύ, έτσι θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά ώστε να πάνε στο Αφγανιστάν για μερικούς μήνες και να πολεμήσουν .
Αποκαλύπτεται ότι μαχητές Ταλιμπάν ζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Λονδίνο και στη συνέχεια κατευθύνονται προς το Αφγανιστάν για να συνεισφέρουν στην συνεχεία του πολέμου .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_03/TalibanR_468x333.jpg
Η Guardian(εφημερίδα) έχει πληροφορίες ότι άνδρες αφγανικής καταγωγής με βάση τους την Βρετανία περνούν κάποιους μήνες του χρόνο στο Αφγανιστάν , πολεμώντας τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, πριν επιστρέψουν πάλι για να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μαύρες εργασίες ιδίως ως οδηγοί ταξί .
Μπορούν επίσης να στέλνουν και χρήματα για τους Ταλιμπάν.
Ένας μαχητής Αφγανιστάν στο Dhani-Ghorri στο βόρειο Αφγανιστάν τον περασμένο μήνα, είπε στην εφημερίδα ότι ζει τον περισσότερο χρόνο στο ανατολικό Λονδίνο, αλλά ερχεται στο Αφγανιστάν για τρεις μήνες του έτους για την καταπολέμηση του. "Εργάζομαι ως οδηγός τηλεταξί», δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος έχει το βαθμό του μέσου επιπέδου διοικητή των Ταλιμπάν.