ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.10

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το 1789 έγινε η Γαλλική Επανάσταση ως γνωστό. Στόχος να γκρεμιστεί το Φεουδαρχικό καθεστώς το οποίο αριθμούσε το 2% των Γάλλων και αφορούσε στον Βασιλιά και τους ευγενείς. Η διάκριση των δικαιωμάτων η υποτίμηση της ανθρώπινης αξίας σε συνδυασμό με την ανισότητα στην μεταχείρισης και με τους βαρύτατους φόρους και τις αργομισθίες κατέστησαν την ζωή των ανθρώπων αφόρητη.
Έτσι ο Γαλλικός λαός καταργώντας κάθε προνόμιο της "ανώτερης τάξης" τους έστειλε όλους στην Γκιλοτίνα ενώ εγκαθίδρυσε το καθεστώς της Δημοκρατίας ενώ έδωσε στην ιστορία την περιβόητη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη. Οποιοσδήποτε άλλος τίτλος καταργήθηκε ενώ η μόνη αποδεκτή προσφώνηση ήταν αυτή του ΠΟΛΙΤΗ.
Σήμερα το Φεουδαρχικό καθεστώς έχει επανέλθει με διαφορετικό προσωπείο. Τα δύο μεγάλα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μαζί με ενα μικρό σχετικά αριθμό "εκλεκτών" κυβερνούν την Ελλάδα. Νομοθετούν κατά πως τους βολεύει, διανέμουν την δημόσια γή σε όφελος τους, την παραδίδουν ως εγγύηση στους ξένους λες και είναι ιδιοκτησία τους (μνημόνιο και δανειακή σύμβαση), επιβάλλουν βαρύτατους φόρους εντελώς αντισυνταγματικά και αυθαίρετα τόσο με τους έμμεσους όσο και με τους άμεσους. Ενώ το σχετικό άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος προβλέπει πως οι Έλληνες συμμετέχουν στα κοινά βάρη ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ. Ταυτόχρονα η σύγχρονη Φεουδαρχία τρέφει και συντηρεί σύγχρονους πραιτωριανούς (μέρος δημοσίων υπαλλήλων και σώματα ασφαλείας) ώστε να είναι σε θέση να τους προστατεύσει από τον λαό!!! Εκχωρεί χρήμα και δικαιώματα στις αδηφάγες τράπεζες αφού πρώτα έχει φροντίσει με μια σειρά γεγονότων (χρηματιστήριο, Ευρώ) να έχει αποστραγγίσει κατά το μέγιστο δυνατό το μέσο νοικοκυριό υποσχόμενο Πλαστούς Παραδείσους και οικονομική ευμάρεια.
Οι σύγχρονοι καπιταλιστικοί Φεουδάρχες της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ αποσάρθρωσαν και υπονόμευσαν με κάθε τρόπο τα κατακτημένα δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη τόσο στην Δημοκρατία αφού πότε δεν μπήκαν στον κόπο δημοψηφίσματος για σοβαρά Εθνικά θέματα ενώ έχουν παραδώσει υπόδουλο τον Ελληνικό λαό στα χέρια των αδηφάγων επιχειρήσεων της Φεουδαρχικής Τάξης τους.
Έλληνες, συμπολίτες, το καθεστώς αυτών των κομμάτων πρέπει να πέσει.
Σύσωμη η πολιτική ηγεσία των δύο κομμάτων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μαζί με τους βουλευτές και τα ανώτερα κλιμάκια των δύο κομμάτων αποτελούν την σύγχρονη νοητή Βαστίλη στην οποία κατακρεουργείται, εκτελείται και βασανίζεται καθημερινά ο Ελληνικός Λαός. Γκρεμίστε την και στείλτε όλους (μηδενός εξαιρουμένου) τους "Βασιλείς" και φεουδάρχες τους στην Γκιλοτίνα!
ΛΑΕ ΠΕΙΝΆΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: