ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

Οι χρήσιμοι “επαναστάτες” των Βορείων Προαστίων

Δεν θέλουμε να αποδειχτούμε άγγελοι κακών, αλλά, έως τώρα, όλως περιέργως, οι «φονιάδες των λαών», ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των απανταχού «επαναστατών», οι Αμερικανοί, και ειδικότερα η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, δεν έχει λάβει κανένα «πακέτο» σαν κι αυτό που πήραν –ή επρόκειτο να λάβουν- οι πρεσβείες της Ρωσίας, του Μεξικό, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Χιλής, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, κ.λ.π. Βέβαια, μέχρι την Κυριακή των εκλογών μένουν ακόμα τέσσερις ημέρες. Και έως τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει ένα συνεχιζόμενο μπαράζ επιθέσεων με επιστολές-στρακαστρούκες
Μέχρι στιγμής πάντως, οι δράστες, όποιοι κι’αν είναι, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα τρομοϋστερίας και κατατρομοκράτησης των Αθηναίων, οι οποίοι μποτιλιαρισμένοι στους αποκλεισμένους από τις στρατιές αστυνομικών δρόμους του κέντρου της Αθήνας για να κάνουν ελεγχόμενες εκρήξεις σε δέματα που έχουν ή και δεν έχουν μέσα βόμβες, βομβαρδίζονται από το ραδιόφωνο με δελτία εκρήξεων. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το γνωστό τρομοσκηνικό που έζησε η Ελλάδα το 2002, με την εξάρθρωση τμήματος της 17 Νοέμβρη, να μεταφέρονται ντυμένοι με άσπρα αλεξίσφαιρα τα δύο άτομα 22 και 24 ετών που συνελήφθησαν χτές.
Την ίδια στιγμή, στα νυκτερινά δελτία των καναλιών, και ιδιαίτερα των φιλοκυβερνητικών, τα οποία πρίν ασκούσαν ωμή προπαγανδιστική τρομοκρατία για τα μέτρα λιτότητας και το μνημόνιο, τώρα οι πολίτες, με αφορμή τις βομβιστικές επιθέσεις, ακούνε για «διεθνή απαξίωση της χώρας», κ.λ.π.
Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, οι στόχοι των παρακρατικών κύκλων που οργάνωσαν το μπαράζ των κτυπημάτων, έχουν εντονότατο «άρωμα» προβοκάτσιας. Ακόμα κι’αν δεν το ήθελαν, αυτό πέτυχαν με τα κτυπήματά τους σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία. Και, βέβαια, έδωσαν τα επιχειρήματα στην κυβέρνηση να καπηλευτεί επικοινωνιακά τα γεγονότα.
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν πως η Ελλάδα είναι χώρα της ανωμαλίας και ότι είναι φυσικό, κάτω από συνθήκες οικονομικής αστάθειας, και τώρα σοβαρών προβλημάτων δημόσιας ασφάλειας, αργά ή γρήγορα πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές. Κι’αυτό, τη στιγμή που λίγες ημέρες πρίν, στην διακαναλική συνέντευξή του, ο κ.Παπανδρέου εκβίασε ανοικτά τον ελληνικό λαό με το δίλημμα «Παπανδρέου-μνημόνιο ή πρόωρες εκλογές».
Είναι επίσης, εξίσου προφανές ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι Ελληνες, και ειδικά οι ψηφοφόροι της Αθήνας –στην οποία, κατά κοινή πεποίθηση το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει μείζον εκλογικό ζήτημα- να σπεύσουν στις κάλπες, ξεχνώντας, έστω για μια μέρα, την αγανάκτησή τους για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, και σκεπτόμενοι το θέμα της δημόσιας ασφάλειας. Άλλωστε, οι χιλιάδες ένστολοι που πλημμυρίζουν αυτές τις ημέρες τους δρόμους της Αθήνας, είναι εκεί για να του θυμίζουν ότι η ίδια η χώρα και η κυβέρνησή της, βρίσκονται σε πόλεμο με την τρομοκρατία για να σώσουν τα πάτρια εδάφη. Ακριβώς δηλαδή, η ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για τα οικονομικά (ή ΔΝΤ και σωτηρία της χώρας ή κατάρρευση).
Περιττό όμως, να πει κανείς ότι η κάθε «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είχε ήδη εξαρθρωθεί πριν από τις περσινές εκλογές και ότι τα διάφορα «τσικό της επανάστασης των Βορείων Προαστίων» που παρελαύνουν αυτές τις ημέρες, δεν είναι παρά τα «χρήσιμα υπολείμματα» του συστήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: