ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.10

Απλώς σκέπτομαι.....

 Δεχόμενος όλες αυτές τις ημέρες τον ορυμαγδό των ΜΜΕ σχετικώς με τις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πρέπει, όχι μόνο να βλέπω και τα όσα προβάλλονται, από εκείνους που έχουν συμφέρον, αλλά να παρατηρώ και να γρηγορώ συνάμα, με όση εμβρίθεια μου επιτρέπουν η πνευματική μου και η ψυχική μου καλλιέργεια, να ανακαλύψω τις φαινομενικότητες, τις ψευδαισθήσεις, τις στοχεύσεις και τις δόλιες προσπάθειες εξιδανίκευσης, γεγονότων, μέσων, πραγμάτων, προσώπων, προς εξυπηρέτηση ενίων διακινητών ιδεών.
Θα αντιληφθώ, με το συναίσθημα του προδοθέντος πολίτου, ότι ο εξουσιαστής κινείται με κριτήριο την κλασσική αρχή του δικού του ωφελιμισμού.
Θα βεβαιωθώ, ότι στην εξουσία ευδοκιμεί η ετεροκεντρική ηθική, διότι συνδυάζεται με την μακιαβελική αγίαση των μέσων.
Θα φθονήσω την γεύση της μεθυστικής έπαρσης της, υποθέτοντας, ότι θα μπορούσα και εγώ να γευθώ, χωρίς ωστόσο να διαθέτω τα προσόντα της διαβρωμένης συνειδήσεως, της φαυλότητας, της αλαζονείας, της διαπλοκής, του παρελκυσμού των λόγων και πράξεων, της πελατειακής ιδεολογίας, της αναξιοκρατίας, του νεποτισμού, της αναλγησίας, της ιδιοτέλειας και της μηδενικής ψυχής.
Θα αισθανθώ την υπεροψία της εξουσίας στα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής και θα αμφισβητήσω την αξία μου σαν καλός και αγαθός άνθρωπος, ως μη ικανός να συμπορεύομαι με τις αυτού προβαλλόμενες «ενδοξότητες της πολιτικής».
Θα αντιτάξω τις οπτικοακουστικές ομοβροντίες, που προέρχονται από τους εξουσιαστές, ότι δήθεν είμαι μέλος μίας κοινωνίας ευνομούμενης, με κοινωνικές ευαισθησίες, αξιοκρατικής, δημοκρατικής και δίκαιης.
Θα προσπαθήσω όλα αυτά να τα εξουδετερώσω με μία αρσενική κίνηση προς την θηλυκή σχισμή της κάλπης.
Και θα σκεφθώ. Υπάρχουν λύσεις εναλλακτικές;
Μία λύση ουσίας είναι η παρέμβαση μιάς δυνάμεως πιο χθόνιας από αυτή της εξουσίας. Με απορρυπαντικές ιδιότητες. Και με προθέσεις καθαγιασμένες, από τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά, για ένα Ελληνικό αύριο.
Απλώς σκέπτομαι…… 
Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: