ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

ΟΣΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.

Είχα αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με την φυσική.
Ο κ.Πάγκαλος με ξαναστέλνει στα θρανία. Έτσι λοιπόν θυμήθηκα ότι Ώσμωση ονομάζεται το φαινόμενο της διέλευσης περισσότερων μορίων διαλύτη, μέσω ημιπερατής μεμβράνης, από τον διαλύτη στο διάλυμα ή από το διάλυμα μικρότερης συγκέντρωσης (αραιότερο) προς το διάλυμα μεγαλύτερης συγκέντρωσης σε διαλυμένη ουσία (πυκνότερο). Άρα κατά Πάγκαλο υπάρχει κάποιος (πολιτικός) λόγος που λειτουργεί ως διαλύτης αμφισβητώντας την κρατική υπόσταση (διάλυμα).
Τι λόγο θα είχε κ.Πάγκαλε η ύπαρξη ενός διαλύματος χωρίς τον διαλύτη του? Και στην προκειμένη περίπτωση τι σας ενοχλεί στην επικείμενη αλλαγή της πυκνότητας του διαλύματος αφού πρόκειται για φυσική διεργασία? Γιατί δεν την διευκολύνετε λοιπόν ως τέτοια?
Μήπως γιατί αντιλαμβάνεστε ότι το μόρφωμα του Κράτους που Εσείς (ως κόμματα) δημιουργήσατε για την προστασία των συμφερόντων σας καταρέει? Και συνεπώς δεν θα σταθεί τίποτε εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την απόδοση των ευθυνών σας? Μήπως γιατί είναι πλέον ορατό ότι το κατασκεύασμα αυτό ως λεπρό χάνει τις "σάρκες" του και σύντομα θα πρέπει να πληρώσετε τον λογαριασμό για το τραπέζι στο οποίο μετείχατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ? Άν είστε πραγματικά -και σε βάθος- δημοκράτης τότε δεν έχετε παρά να θέσετε τα φλέγοντα θέματα απ ευθείας στην λαική κρίση και βούληση όντας έτοιμος όμως να υπερασπιστείτε το αποτέλεσμα -όποιο και αν είναι- ή/και να θέσετε εαυτόν στην διάθεση της. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και οφείλει να αναγνωρίζει σε όλους το δικαίωμα ελέγχου. Άν δεν πράτετε ανάλογα τότε είναι προφανές ότι αναγνωρίζετε πως η έννοια δημοκρατία σας βολεύει να μην είναι μια διαρκής, καθημερινή, διαδικασία διαφανών ζυμώσεων αλλά αντίθετα μια επίφαση στην οποία ο λαός μπορεί να εκφράζεται όποτε εσείς το επιθυμείτε (συνήθως κάθε τετραετία) ερμηνεύοντας την λαική εντολή κατά το δοκούν την ίδια στιγμή που οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός.
Μήπως σας βολεύει να πάμε στην Δικτατορία (άλλωστε κ.Αντιπρόεδρε το γονίδιο το έχετε από τον παππού σας) όπως ήταν θεσμοθετημένη στην Ρωμαική Δημοκρατία όπου αν κρίνονταν αναγκαίο από την Γερουσία διορίζονταν Δικτάτορας κάποιος από τους υπάτους και συγκέντρωνε όλες τις εξουσίες της Ρώμης για το χρονικό διάστημα που διαρκούσε η απειλή.
Είναι κι αυτό μια επιλογή κ.Πάγκαλε... Μετά όμως πάλι θα πρέπει να κριθείτε για το "καλώς έχει" των πεπραγμένων σας. Τότε τι θα γίνει τότε με την...όσμωση?


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: