ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΔΝΤ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ

Αποκαλύπτουμε την συνομωσία μεταξύ των "δυνάμεων κατοχής" και των κατοχικών συνεργατών τους λαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της ανάρτησης μας. 
Βράζει στην κυριολεξία  ο μηχανισμός των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος από την "διαρροή" στις τάξεις τους ότι ο "αποφασισμένος πρωθυπουργός" της διακαναλικής δεν ήταν τίποτε άλλο από τον "εκφωνητή" της βούλησης και των επιδιόξεων των κατοχικών δυνάμεων της Τρόικας και ειδικότερα του ΔΝΤ.

Η "πληροφορία διαρρροή" στην Υπο- κράτους έσκασε σαν ΒΟΜΒΑ .... για να είμαστε και επίκαιροι λόγω και του "μπαράζ"  των δεμάτων - επιστολών Βόμβα ..... 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!!

Ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ είχε μπει σε ενέργεια λόγω των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών προς ενίσχυση των υποψηφίων που υποστηρίζονται από το κυβερνών κόμμα.
Η υποτονικότητα του όμως όσον αφορά την δράση του ήταν μνημειώδης καθόσον τα υψηλά κλιμάκια του κόμματος διαπίστωναν από τις σχετικές αναφορές ότι η κοινωνία δεν ανταποκρινόταν αλλά και παράλληλα ότι η κοινωνία  εξοργισμένη απεμπόλιζε τον πάσα ένα κομματόσκυλο που έσπευδε προς άγραν ψήφων. Αρκεί να υπενθυμίσουμε προς επίρρωση των ανωτέρω την άρνηση όλων των κορυφαίων του "κινήματος" να στηρίξουν τον εφιάλτη του Καλλικράτη ο οποίος αποτελεί το "όνειρο" του ΓΑΠ και του πραγματικού Πρωθυπουργού της χώρας κ. Ραγκούση δεδομένης της επικρατούσης κατάστασης ακόμα και στην εκλογική βάση του κόμματος.
Η Οργή της κοινωνίας ελεώ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και των δυσβάσταχτων μέτρων έκδηλη ,ταυτόχρονα οι παλινωδίες του Πρωθυπουργού και οι δολιχοδρομήσεις της διακυβέρνησης , οι ασύστολες γκάφες του ίδιου του ΓΑΠ και η αποκάλυψη του υπαίτιου που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για τον διασυρμό της χώρας με την ταμπέλα του "διεφθαρμένου" αλλά ταυτόχρονα και η πρόσφατη εξαπάτηση του λαού από τον ΓΑΠ με το γνωστό και μνημειώδες "λεφτά υπάρχουν" συνετέλεσαν στην οριστική διάθεση του εκλογικού σώματος να στραφεί στην ψήφο διαμαρτυρίας προς την κατοχική διακυβέρνηση ..
Η εξέλιξη είναι γνωστή. Ριζική στροφή του διακυβεύματος των εκλογών από την κυβερνώσα παράταξη θέτοντας θέμα "νομιμοποίησης" της κυβέρνησης και βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά αφού έδωσε ο ίδιος ΓΑΠ δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις επικείμενες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

Κατόπιν της διακαναλίκής του πρωθυπουργού ο οποίος πέταξε το γάντι των ΕΘΝΙΚΩΝ εκλογών ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ πήρε νέες εντολές  για  ετοιμότητα προς διενέργεια εθνικών εκλογών.
Παράλληλα οι Υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως διέρρευσε από την Ιπποκράτους  εξέφρασαν σε στενό κύκλο τις αντιρρήσεις τους για την θέση ΓΑΠ ως προς την διεξαγωγή εθνικών εκλογών στην περίπτωση που δεν εκλεγούν οι υποψήφιοι του κόμματος. . Ένας εκ των κορυφαίων  όπως μάθαμε ήταν και ο ΓΓ. του Εθνικού Συμβουλίου κ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ   ο οποίος αν και τώρα καλείται να υποστηρίξει την "βούληση" του αρχηγού του ΓΑΠ , δεν παύει να φέρει  και  την απόλυτη ευθύνη για την συσπείρωση των ΠΑΣΟΚικών δυνάμεων οι οποίες ως κομματικός μηχανισμός είναι παντελώς διαλυμένος αλλά  και η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ όπως αναφέρουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις έχει "αποστρέψει το πρόσωπο" από την κυβέρνηση ΓΑΠ.

Το ΔΝΤ κατόπιν της διακαναλικής ΓΑΠ έσπευσε να θέσει τις αντιρρήσεις τους ως προς την διενέργεια Βουλευτικών εκλογών. 

ΚΑΤΟΠΙΝ αυτής της θέσης του ΔΝΤ "άρχισαν τα όργανα" να χτυπούν εντός της Ιπποκράτους ΑΛΛΑ  ΜΟΝΟΝ από τα στελέχη που ΕΙΧΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ και βέβαια πλην της ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (ΓΑΠ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) οι οποίοι είναι άμεσα συμβαλλόμενοι του συνομωσιολογικού σχεδιασμού του ΔΝΤ και των συνεργατών τους. 
Οι εισηγήσεις στελεχών ήταν να αδράξουν την ευκαιρία της θέσης του ΔΝΤ ούτως ώστε να αμβλυνθεί ο "εκβιασμός" του Πρωθυπουργού για προκήρυξη εθνικών εκλογών σε περίπτωση καταψήφισης των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.. Αντ αυτού άπαντες εισέπραξαν την δοθείσα γραμμή ότι ο Πρωθυπουργός είναι "αποφασισμένος"   για την προσφυγή στις κάλπες. 

Ο Καρχιμάκης έχοντας "άγνοια" των σκοπών και των συμφωνηθέντων της Τριανδρίας έσπευσε ως όφειλε να κάνει "ενημέρωση" της κομματικής κατάστασης των εκλογικών μηχανισμών του κόμματος και μεταξύ άλλων όπως μάθαμε............. είπε ότι η "ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΡΡΟΗ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ!

Η σίγουρη ήττα αλλά και εν γένη η γνώση που είχαν στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις του κόμματος οι οποίες έδειχναν την  δυσανασχέτηση του εκλογικού σώματος  από την διακυβέρνηση ΓΑΠ ανάγκασαν τους κυβερνώντες μετά των συμβούλων τους να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο "D" όπως αυτό είχε σχεδιαστεί πριν ακόμα ψηφισθεί  το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το οποίο το συνόδευε στην περίπτωση εκδήλωσης κοινωνικής έκρηξης.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "D" καταρτίστηκε ως το "μέσον" για την εφαρμογή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ σε οποιαδήποτε  περίπτωση που θα μπορούσε να τύχη η  ανατροπή της μη εφαρμογής του.
Στην παρούσα φάση ο Πρωθυπουργός βάση σχεδίου και δεδομένης της αντίθεσης του κόσμου στις πολιτικές του έπρεπε να δημιουργήσει το κλίμα ώστε να "ανοίξει" το σχέδιο "D".
Η "πόρτα" των κατάλληλων συνθηκών ήταν η διακαναλική η οποία έγινε βάση σχεδίου και με την γνωμοδότηση του ΔΝΤ στην οποία αναγγέλθηκε ως "πρόθεση" η προσφυγή στις κάλπες.
Το ΔΝΤ ήταν πίσω από αυτή την "αποφασιστικότητα" ΓΑΠ καθόσον συναθροίστηκαν και αξιολογήθηκαν τα δεδομένα της πολιτικής ελληνικής σκηνής (απαξίωση του πολιτικού συστήματος , κανένα κόμμα δεν θα έχει πλήρη αυτοδυναμία) και λήφθηκε η απόφαση η  Χώρα να πάει σε εκλογές αλλά πάντα και επί σκοπού να υπάρχει "εικονική" αντίθεση με την δήθεν μη συγκατάθεση του ΔΝΤ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο έτσι ώστε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών  να δρομολογηθούν οι συνθήκες μέσω ΔΝΤ ( ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ) ..... ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: