ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.10

Συναγερμός στη Γερμανία για χτύπημα τρομοκρατών

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», στόχος των τρομοκρατών...
 
Συναγερμός στη Γερμανία για χτύπημα τρομοκρατών
στη Γερμανία θα είναι το «Ράιχσταγκ», το κτήριο όπου στεγάζεται η γερμανική βουλή στο Βερολίνο.
Στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να καταλήγει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος της Γερμανίας εξετάζοντας πληροφορίες που προέρχονται από φερόμενο ως ισλαμιστή τρομοκράτη.
Το άτομο αυτό επικοινωνεί από το εξωτερικό τηλεφωνικώς με την υπηρεσία αυτή, και υποστηρίζει ότι η ομάδα των τρομοκρατών – κομάντο αποτελείται από τουλάχιστον 6 άτομα, από τα οποία τα δύο, σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν σχεδιαστεί για τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.


Το FBI ενημέρωσε τις γερμανικές αρχές για το σχέδιο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στη Γερμανία από μια ινδική τρομοκρατική ομάδα με το όνομα «σπαθί», η οποία συνεργάζεται στενά με την Αλ Κάιντα.
Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Spiegel, η CIA και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αμφιβάλουν για την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών, σε αντίθεση όμως με το FBI και τη γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος.
Το ψεύτικο πακέτο βόμβα που χρησιμοποιήθηκε σαν δόλωμα στη Ναμίμπια σε γερμανική πτήση και οι έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία που ακολούθησαν, εντείνουν τον προβληματισμό των αρμόδιων αρχών για την εγκυρότητα των πληροφοριών.
Η Άνγελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της συνάντησης των αρχηγών κρατών του ΝΑΤΟ, έκανε λόγο για «πραγματική απειλή», αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι αστυνομικές αρχές της χώρας έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και σύμφωνα με την κ. Μέρκελ «λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα» για την αποφυγή οποιουδήποτε χτυπήματος.
http://www.epikaira.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: