ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.10

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ.

Το όνομα του επικεφαλής του άρματος που μπήκε στο Πολυτεχνείο ήταν Μ.Γουνελάς και κατάγεται από την Μάνη. Ηταν μόνιμος αξιωματικός και από όσο δύναμαι να γνωρίζω ποτέ δεν μετάνιωσε για την πράξη του.  Κάλεσε τα παιδιά από τον πυργίσκο του άρματος να αποχωρήσουν. Στον αμέσως επόμενο χρόνο από την απάντηση των παιδιών είπε πως «ο στρατός δεν συνδιαλέγεται» και έδωσε αμέσως την διαταγή να πολτοποιηθούν άνθρωποι, σημαίες και σίδερα σε μια μάζα.

Μετά δεν ξέρω τι έκανε. Ισως να πήγε σπίτι του να φόρεσε τις παντόφλες του και να κοιμήθηκε με ήσυχη την συνείδηση του όπως κάθε πολίτης.
Το άρμα αυτό σήμερα εκτίθεται  στο Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα.

Μετά από αυτές τις εικόνες είχα πάντα μέσα στην ψυχή μου μια αποστροφή μέχρι αηδίας για άρματα, ένστολους προασπιστές της εσωτερικής τάξεως με οποιαδήποτε μορφή. Αφού αυτοί μέσα από τις πράξεις τους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά συνειδητοί εκτελεστές τις Δημοκρατίας με την επίφαση της επιβολή της τάξεως στο «όνομα του λαού».

Σήμερα 37 χρόνια μετά δεν με αηδιάζουν ούτε με φοβίζουν τόσο οι κάθε λογής ένστολοι επίδοξοι «υπερασπιστές» της Δημοκρατίας. Αφού πλέον γνωρίζω ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μπράβοι του Κράτους των κυρίων με μπλέ, γκρί κουστούμια.

Οι κύριοι με τα μπλέ, γκρί κουστούμια και τους εξαιρετικά ευγενείς τρόπους με τρομάζουν το ίδιο και περισσότερο με ενα άρμα και εναν ένστολο μέσα. Και αυτό γιατί αποδείχθηκε πως αυτοί πολτοποιούν «εν είρηνη» εκατομμύρια μέσα σε μια μέρα, με μια μόνη υπογραφή τους και κατόπιν βγαίνουν στο «πόπολο» και αποστρέφονται την πράξη τους βασιζόμενοι σε πλαστούς μονόδρομους τύπου «Μνημονίου».  Αποστρέφονται την πράξη τους λες και την έκανε άλλος ενώ ταυτόχρονα με υπέροχες «επικοινωνιακές» μεθόδους εκτίθενται στον λαό παριστάνοντας τους αγίους λέγοντας πως  «έπρεπε να το κάνουν» ενώ δείχνουν τόσο «γυμνοί κι αθώοι» που πείθουν και τις πέτρες ακόμη. Βέβαια είνα γνωστό πως την ίδια ώρα χιλιάδες ένστολοι «τους καλύπτουν» με χιλιάδες στόχαστρα μην τύχει και η μάζα δεν αντιδράσει προβλεπόμενα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Γκαίμπελς (υπουργός προπαγάνδας των Ναζί) θα σηκωθεί από το μνήμα του να τους δώσει θερμά συγχαρητήρια για την απίστευτη πρόοδο που σημείωσαν  στο έργο που αυτός άρχισε. Γιατί αυτός και ο διαβόητος Μέγκελε (γιατρός του Γ’ράιχ με εξοντωτικό έργο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης) δεν είχαν μπορέσει να τελειοποιήσουν σε τέτοιο βαθμό την κοινωνική αναισθησία.
Έτσι σήμερα οι κύριοι με τα μπλέ κοστούμια λειτουργούν σαν-είναι μια μορφή κοινωνικού AIDS. 
Προκολούνται στα υγιή κύταρα του κοινωνικού ιστού. Τον καταστρέφουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το αμυντικό σύστημα του γιατί μοιάζουν απόλυτα με υγιή. Όταν πλέον τον έχουν απομυζήσει είναι  αργά! Το αμυντικό σύστημα έχει πάψει να υφίσταται και ο κοινωνικός ιστός πεθαίνει από οποιαδήποτε άλλη «κοινωνική ασθένεια» εκτός από τον υιό του AIDS αφού αυτός απλά καταστρέφει τις άμυνες και αφήνει τον κοινωνικό ιστό έκθετο ως ενα γίγαντα σε πήλινα πόδια. Αρκεί μια πετρούλα για να πέσει. Αδιαφορώντας ασφαλώς για το προηγούμενο θύμα πηγαίνουν οι κύριοι με τα μπλέ κουστούμια στο επόμενο και πάει λέγοντας.

Είναι αυτοί που σήμερα βρίσκονται ανάμεσα μας ως καναλάρχες, διευθυντές πολυεθνικών, δημοσιογράφοι. Κύριοι! Ευγενείς! Δημοκράτες! Βλέπεις δεν φοράνε στολές και δεν έχουν αστέρια! Τίποτε που να θυμίζει στον κοινωνικό ιστό τον κίνδυνο.

΄Όταν σκοτώθηκε ο Μ.Καλτεζάς έτυχε να βρεθώ το βράδυ της επομένης της δολοφονίας του και πριν εκείνος ταφεί στο στενό περιβάλλον της οικογένειας του. Τότε κάποιος κραύγαζε πως «πρέπει να τους σταματήσουμε γιατί θα υπάρξει κι άλλος Μιχάλης». Το θεώρησα υπερβολή του πόνου και ότι ασχημονούσε πάνω στην μνήμη του νεκρού παιδιού κάνοντας «φτηνή αριστερή προπαγάνδα».   
Πρίν από λίγα χρόνια η ιστορία δικαίωσε (δυστυχώς) εκείνον τον άγνωστο στο πρόσωπο του νεαρού Γρηγορόπουλου.
Έμεινα κι εγώ να δώ που μπορώ να κάνω θεραπεία για το κοινωνικό AIDS…

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: