ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.10

Γ. Παπανδρεου, ο πολιτικος που θυμαται τους νεους και το ιντερνετ μονο στα δυσκολα.

Ακριβώς δύο μήνες πριν αποκαλύψαμε μέσα από αυτό το blog την ως δια μαγείας εξαφάνιση ενός ολόκληρου section από το προσωπικό site του πρωθυπουργού. Το section αυτό, όπως φαίνεται και στη σχετική φώτο, λεγόταν ‘’ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ’’ και ήταν αφιερωμένο σε blogs, forum απόψεων και γενικότερα στους νέους.

Σαν απλοί πολίτες και μέσω της επικοινωνίας ρωτήσαμε (δις) τον λόγο που αυτό το ενδιαφέρον section αποσύρθηκε από το site του πρωθυπουργού αλλά απάντηση δεν λάβαμε ποτέ. Φανταστείτε να είχαμε και καμιά μεγαλύτερη ανησυχία που θα ‘’καταχωρούμασταν’’.
Εν πάση περιπτώσει ο Παπανδρέου ξαναθυμήθηκε τους νέους δυο ημέρες πριν από τις εκλογές και μίλησε μαζί τους μέσω ίντερνετ. Είναι προφανές ότι μας θεωρεί όλους ηλίθιους, νέους και ηλικιωμένους. Καταδέχεται να απευθυνθεί στο λαό ώρες κυριολεκτικά πριν τις εκλογές παίζοντας το τεχνοκράτης και κουλ.

Ποντάρει για άλλη μια φορά στον τεράστιο συντηρητισμό και οπαδισμό των Ελλήνων που τα τελευταία πολλά χρόνια εκλέγουν κυβερνήσεις με το πάθος των ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Και είναι πολύ λογικό να κινείται έτσι όταν δεν παίρνει μια αποστομωτική απάντηση από την κάλπη ώστε να κάτσει στη γωνιά του ήσυχος και να συλλογιστεί τι πήγε στραβά. Θα πάρει αυτή την απάντηση αύριο; Πολύ αμφιβάλλω…
 Himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: