ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.10

Ο Γιώργος και το "χαρτί" του Αποστάτη...

Από το Μαρικάκι
Δεν ξέρω πόσο η απειλή πρόωρων εθνικών εκλογών, και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα, μπορεί να συγκρατήσει τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ εν όψει της κάλπης της Κυριακής.
Το θέμα είναι ότι ο πρωθυπουργός απειλεί κάνοντας δύο παραδοχές ήττας (εξάλλου απειλεί όποιος ζορίζεται):
  • Ότι η πολιτική της βαρβαρότητας που ακολουθεί, τώρα που έχει φανεί που ακριβώς οδηγεί την κοινωνία και που τις τράπεζες (ας πούμε), χρειάζεται εκ νέου νομιμοποίηση (δε μπορεί μάνα μου το παιδί μόνο του), που σημαίνει ότι δεν την έχει, δεν είναι δηλαδή ευρύτερη των συγκινητικών συναντήσεων που έχει στο δρόμο με ανθρώπους του μόχθου.
  • Κι εφόσον δεν την έχει, ρισκάρει να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να αναγκαστεί να πάει σε συγκυβέρνηση ανεβάζοντας στο πλοίο «πειρατικά» κι επικίνδυνα αποσταθεροποιητικά στοιχεία όπως ο Καρατζαφέρης και σχεδόν συμπούρμπουλο το Ντορόσογο, τα οποία θα εξυφάνουν την ομηρεία του. Σύμφωνοι, αυτή η απειλή μπορεί να πιάνει αλλά όπως προείπα γίνεται στη βάση παραδοχής ήττας.
Με άλλα λόγια, κιόλας το δίλημμα φαίνεται να έχει μεταλλαχθεί σε «Σγουρός ή Μητσοτάκης», νομίζω... Ψηφίστε Σγουρό ειδεμή θα φωνάξω τον μπαμπούλα να σας φάει... Βέβαια, ο εν λόγω μπαμπούλας είτε εντός είτε εκτός κυβέρνησης είναι πάντα εκεί για να προσφέρει μια χείρα βοηθείας ώστε στις πρώτες ενδείξεις πολιτικής αποσταθεροποίησης να δώσει ώθηση για να έρεθει και να γίνει πλήρης και τελεία... Οπότε μη μασάτε: με η χωρίς Σγουρό, τον απέθαντο στη μάπα θα τον φάτε!
Η πλάκα είναι, όπως παρατηρεί θυμωμένος (προδομένος γαρ) και ο Θόδωρας ο Μαργαρίτης της κουβελικής αριστεράς, ότι ο Γιώργος λύσσαξε να βρει ανεξάρτητους υποψηφίους (κάτι στο οποίο τον συνέτρεξε η εν λόγω αριστερά) και τώρα πολιτικοποιεί, ή ακόμα χειρότερα σύμφωνα με το Θόδωρα, κομματικοποιεί τις εκλογές... Αλλά μέχρι σήμερα ο Γιώργος έχει επανειλλημένως αποδειχτεί αχάριστος, είναι γεγονός...
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το σασπένς κορυφώνεται για το πώς θα ψηφίσουν την Κυριακή στην κάλπη οι αγριεμένοι και ταυτόχρονα εκβιαζόμενοι ψηφοφόροι. Δεν ξέρω αν τα μηνύματα της κάλπης σε περίπτωση που δεν είναι ευχάριστα για το ΠΑΣΟΚ είναι ικανά να συγκρατήσουν ή και να μεταβάλλουν προς το καλύτερο την πολιτική κάποιου που χωρίς να ρωτήσει κανέναν έδωσε την κυριαρχία της χώρας σε ξένους επιτηρητές τους οποίους έθεσε πάνω από το Σύνταγμά της.
Εξάλλου είναι προφανές ότι ο Γιώργος το μόνο δίλημμα που θα αντιμετωπίσει μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι αν θα συνεχίσει μόνος τη δουλειά ή με την παρέα των προθύμων που αναμένουν...
Το κρίσιμο πάντως είναι να επηρεαστεί όσο λιγότερο η βούληση των ψηφοφόρων ώστε ο εκλογικός χάρτης να είναι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται. Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο ότι οι ερμηνείες θα διαφέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: