ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.10

ΕΙΝΑΙ και ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ….!!!

Φόρεσαν τα αλεξίσφαιρά τους, ζώστηκαν τα κουμπούρια τους με τις γεμιστήρες γεμάτες, ζαλώθηκαν και τις επιστολές-βόμβες και πήραν σβάρνα τα γραφεία ταχυμεταφορών να στείλουν τις στρακατρούκες στα 4 σημεία του ορίζοντα.
Αίφνης μπαμ ηκούσθη στον αέρα κι η πρώτη επιστολή-βόμβα με παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού έκοψε τα δάχτυλα της ατυχούς υπαλλήλου που τη μετέφερε…
Σε ελάχιστα λεπτά οι δικυκλιστές σερίφηδες, κατάλοιπα της Χρυσοχοϊδικής περιόδου, είχαν εντοπίσει και συλλάβει τους 2 περίεργους ταχυδρομικούς διανομείς με τις στρακαστρούκες που παραδόθηκαν σαν τις κοτούλες (τζάμπα τα αλεξίσφαιρα και τα κουμπούρια) και υπέδειξαν και τις άλλες 2 επιστολές-βόμβες προς άλλες πρεσβείες.
Μάλιστα ο ένας εκ των 2 συλληφθέντων ενώ ήταν ύποπτος συμμετοχής στους πυρήνες της φωτιάς η αντιτρομοκρατική τον είχε αφήσει ασύδοτο να κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος.
Αν δεν με απατά η μνήμη οι πυρήνες της φωτιάς είχαν αναλάβει και την ευθύνη για τη βόμβα που έσκασε πολύ κοντά στο χώρο που μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση.
Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική τότε και τώρα και τα σενάρια για τρομοκρατική αποσταθεροποίηση της χώρας δίνουν και παίρνουν….
Προσθέστε λοιπόν και τα διλήματα Σγουρός ή εκλογές, Τατούλης ή χάος, Μπουτάρης ή χρεοκοπία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τους χειραγωγούς της κοινής γνώμης και τους καθοδηγητές της τρομοκρατίας και ποιοι θέλουν να σας πειθαναγκάσουν εκόντες άκοντες να ψηφίσετε τους κυβερνητικούς υποψηφίους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν η Ελλάδα έβγαινε από την καταχνιά της μετεμφυλιακής δεξιάς. Υπήρχε μια ανάταση βρε αδελφέ. Μια αισιοδοξία. Τα υπολείμματα –τα ‘βλεπες- είχαν αυτό το βλέμμα του Σταρένιου να λέει «Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί»..
Αλλά κανείς δεν τους έδινε σημασία. Δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτε. Η λαική βούληση είχε νικήσει.

Τότε κυκλοφόρησε και η κινηματογραφική ταινία – πικρή κωμωδία «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» του Θ.Μαραγκού και προβάλλονταν ακόμα και στα βουνά σε ξεχασμένα χωριά.
Η γραφική μορφή του άνεργου Τσάκωνα να λέει
« Σπούδασα Ορυκτολόγος-Μεταλλειολόγος ...... το κράτος πριν ξεκινήσω να σπουδάζω είχε πεί πως ο ορυκτός μας πλούτος είναι το μέλλον μας και έτσι το αποφάσισα. Ενώ άκουσα τον εκπρόσωπο των βιομηχάνων να λέει πως Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. Είπα τότε μα τί κάνει αυτός? Πάει να τα βάλει με το κράτος? Που να ήξερα πως ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!»
Είναι πιό έντονη από ποτέ.

Σε λίγο η κατευθυνόμενη «μαύρη καταχνιά» θα έδινε την θέση της στην νίκη του λαού. Τότε ο Ελληνικος λαός έχοντας μάθει –κουτσά στραβά- κάποια γράμματα διεκδικούσε. Διεκδικούσε και κέρδιζε ΚΑΤΑ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, νοσοκομεία και γιατρούς για τα χωριά της. Παιδεία. Αναγνώριση και συντάξεις για την Εθνική Αντίσταση 40-44. Κοινωνικό κράτος. Αυξήσεις στις συντάξεις. Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (Α.Τ.Α.). Συλλογικές συμβάσεις εργασίας με (σχετικά) αξιοπρεπείς μισθούς. Ακόμα και για την (τότε) Ε.Ο.Κ πρωτακούστηκε το πενταετές μνημόνιο. Οχι όμως προς όφελος καμμιάς ΤΡΟΙΚΑΣ αλλά για την ομαλή και ασφαλή προσαρμογή της Ελλάδας στα νέα δεδομένα της εποχής.

Τότε η Ελλάδα δεν ανέχονταν ούτε κατά διάνοια παραχώρηση δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Και μολονότι η χούντα ήταν μόλις 7 χρόνια «πίσω» είχε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της που περιφρουρούσαν το Αιγαίο νύχτα-μέρα από τον «Εξ ΑΝΑΤΟΛΩΝ κίνδυνο» όπως τότε τον είχε προσδιορίσει –ξεκάθαρα- ο Ανδρέας Παπανδρέου στο CNN ενώ όλες οι χώρες της Δύσης μιλούσαν μόνο για τον «από Βορρά κίνδυνο».
Τότε όταν τολμούσε να εμφανιστεί το «Σισμίκ» ο Ελληνικός στόλος απέπλεε από την Σαλαμίνα και «Γαία πυρί, μιχθήτω».

Σήμερα, το κοινωνικό κράτος βουλιάζει, οι συντάξεις συρικνώνονται, οι Συλλογικές συμβάσεις εργασίας έχουν παραδοθεί στην πυρά ενώ το νέο Μνημόνιο είναι για την υποδούλωση της χώρας στα ξένα οικονομικά συμφέροντα. Τα νοσοκομεία αρχίζουν να ήδη να στερούνται βασικών αγαθών. Η παιδεία παραπέει. Και οι Δραγώνες αλωνίζουν. Η Αγγλική προτείνεται για επίσημη γλώσσα. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θεωρούνται «αντιπαραγωγικές» και υποβαθμίζεται ο ρόλος τους.

Το Αιγαίο μοιράζεται και γίνεται «δαντέλλα» εν όψει της συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία. Ο υιός Παπανδρέου ανακοινώνει και απεμπολεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα . Από το δόγμα «πάμε στην Χάγη» και μόνο για την υφαλοκρηπίδα, το Αιγαίο γίνεται τρυπητήρι όπου σύντομα τα τούρκικα καράβια θα πλέουν με αναπτεταμένη και υπερήφανη την ημισέληνο εκεί που κάποτε το «Αβέρωφ» με ναύαρχο τον Κουντουρίωτη ύψωνε την Ελληνική. Παραδίδεται αμαχητί με υπογραφή Γεωργίου Παπανδρέου.
Η Ελλάδα απεμπολεί το διεθνώς κατοχυρωμένο δικαίωμα των 12 μιλίων που είχε ψηφισθεί ως νόμος στην Ελληνική βουλή.

Αχ ρε κατακαημένε Κουντουριώτη σύντομα το Αβέρωφ θα περάσει στην ιστορία ... ως πρώτη ύλη για ξυραφάκια....

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.... γιατί εγώ δεν έμαθα.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ