ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.10

ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΙΩΓΜΟ Δ.Υ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΑΠΟΛΥΩ ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΜΑΣΑΩ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΛΙΤ

«Εμείς τραβάμε μία κόκκινη γραμμή με το παρελθόν, προκρίνουμε το ξεθεμελίωμα του πελατειακού κράτους αδιαφάνειας και το πράττουμε χωρίς κομματικό πρόσημο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει λόγος απολύσεων στον δημόσιο τομέα. Και το λέω γιατί πρέπει να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και η παραποίηση. Δεν κινδυνεύει με απόλυση καμία νόμιμη πρόσληψη».

Το λιβάνισμα είναι από την “Καθημερινή” των αγγλόφιλων μαφιόζων. Με τη φράση αυτή έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη Βουλή το στίγμα των προθέσεων τόσο για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί έως τώρα για το συμμάζεμα του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, όσο και για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή για την «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».
Το νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση ή τη συγχώνευση 79 συνολικά υπηρεσιών, γίνεται δεκτό επί της αρχής του από το κυβερνών κόμμα και την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ καταψηφίζεται από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η ΝΔ αναμένεται να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορια για να παίξουν το σύνηθες θέατρο της βολής…
Ποιά είναι η πραγματικότητα ?  Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΔΝΤ ΜΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ !

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ : “ΣΙΓΑ, ΟΧΙ ΕΤΣΙ” !



Αυτό το λέλουδο είχε την ιδέα να διαλύσει την ΥΠΑ μέ πλήθος μετατάξεις ακριβώς όπως πνίγουν την Ελλάδα με εκτός ελέγχου μετανάστευση
Ξεκίνησαν ήδη να παρκάρουν πλήθη από μεταταγμένους υπαλλήλους όσο πιό άσχετα γίνεται, μακρυά από το όποιο έργο, ώστεέτσι ξεκρέμαστους και στιβαγμένους να τους πετάξουν στο δρόμο την άνοιξη εκεί γύρω απο την 4η δόση του δανεισμού.  Αυτή είναι μια τυπική κατάσταση ΔΝΤ που επαναλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση κανιβαλισμού κράτους υπο τοκογλυφικό ζυγό που έφτασε στη φάση οπου βρέθηκε τόσο γρήγορα  η άνευ αντιστάσεων ελλαδίτσα.
Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουν μ’ εναν σμπάρο δυό τριγώνια. Οχι μόνο “μαλακώνουν” για να μην προβάλουν αντίσταση τους μεταταχθέντες  που παθαίνουν ομαδική κατάθλιψη καθώς τα ξύνουν σε σουρεαλιστικό περιβάλλον (π.χ. Νοικιασμένες από την κυβέρνηση πολυκατοικίες στην Ανω Γλυφάδα για πιλότους !).  Αλλά προετοιμάζουν και τη διάλυση της υπηρεσίας που τους υποδέχεται, την οποία καθιστούν  με το υπεράριθμο άεργο προσωπικό της προβληματική για να έχουν επιχείρημα μετά να λένε ότι έχει υψηλο κόστος μισθοδοσίας.
Ετσι θα τους πετάξουν κι αυτούς στο δρόμο για να αναθέσουν σε πολυεθνική την υπηρεσία  εισπράτοντας ως πολιτικοί προϊστάμενοι τη σχετική μίζα μαζύ και τα εύσημα της τρόϊκας και της τραπεζΑΛΗΤ που προωθούν τέτοιες ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ λύσεις. Η αρχή έγινε ήδη με την πολύ ενοχλητική για τα προδοτικά καθάρματα που κυβερνούν Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία δίνει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για να εξηγήσει το ΔΝΤ δράμα και τέλος της.
Γιατί λέμε τέλος ? Μα ακούσαμε την αντίδραση στις καταγγελίες της Υ.Π.Α. από συνδικΑΛΗΤΗ  της ΑΔΕΔΥ το πρωί στο “Μούγγα” ” ΣΙΓΑ, ΟΧΙ ΕΤΣΙ !”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: