ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.10

Gregory Maniatis :Ο αντικαταστάτης του Άλεξ Ρόντος ;

Gregory Maniatis :Ο αντικαταστάτης του Άλεξ Ρόντος ;
Όταν τον Απρίλιο του 2008 έγραφε ο politis-gr άρθρο με τίτλο «Μας χρωστάει ο ….Γιώργος !!» (George owes us), και αναφερόταν στον μυστικοσύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχουν περάσει από την γεωπολιτική σκακιέρα της περιοχής (και όχι μόνο , αφού εκείνη την …κρίσιμη εποχή άφηνε το «αποτύπωμα» του ΚΑΙ στην Γεωργία ) κ. Άλεξ Ρόντο, ….πολλοί «θορυβήθηκαν» .
Συνηθισμένοι στα «καθ` ημάς» και στην μικροπολιτική των τηλεπαραθύρων δεν άντεχαν ….γερές δόσεις της πραγματικότητας, διότι όπως έλεγε και ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε «Το να ξέρεις ότι δεν ξέρεις είναι το καλύτερο. Το να υποκρίνεσαι ότι ξέρεις, ενώ δεν ξέρεις, είναι αρρώστια».
Άδικα ,τότε, προσπάθησε να τους εξηγήσει να καταλάβουν το ρόλο που διαδραμάτιζε ο  Άλεξ Ρόντος.
Από τότε πέρασαν 2,5 χρόνια . Στο διάστημα αυτό οι «κουμπούρες» έγιναν … «φωστήρες» αγνοώντας ότι σαν τον Αλεξ Ρόντο υπάρχουν ή πρόκειται να υπάρξουν, σε ολόκληρο τον κόσμο πολλοί.
Φυσικά αυτό ισχύει και στην χώρα μας. Τέτοιου είδους προσωπικότητες «χτίζονται» επί χρόνια ώστε να διαδραματίσουν ένα πολυδιάστατο ρόλο.
Ο Άλεξ Ρόντος σηματοδοτεί αυτή τη στιγμή- σ` αυτό το πολυδιάστατο επίπεδο- το  «παλαιό» ( με ότι «θετικό» και ότι «αρνητικό» σημαίνει αυτό).
Το «καινούργιο», που έρχεται όμως από το «background», είναι αυτό που αναμένεται  να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Αυτός είναι ο  Γρηγόρης Μανιάτης (Gregory Maniatis). Πρόκειται για έναν άνθρωπο που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα την δραστηριότητα του, παρόλο που είναι μυστικοσύμβουλος του κ. Γ.Παπανδρέου από την εποχή του ΥΠΕΞ.
Η πορεία του έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτή του Άλεξ Ρόντος. Πολιτικοί και ιερατικοί κύκλοι στις ΗΠΑ > κύκλοι  του «αθέατου» ΠΑΣΟΚ > Γ. Παπανδρέου …..        Όταν λοιπόν αποφασιστεί ότι πρέπει να «καεί» ο Άλεξ Ρόντος, (αυτό δείχνουν κάποιες κινήσεις στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της τελευταίας Γ.Σ. του ΟΗΕ),  τότε ο Γιώργος Παπανδρέου θα ρίξει στην «σκακιέρα»  την … «εφεδρεία» του, τον …Gregory Maniati!
Bookmark It

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανιάτης είναι από τα κλασσικά πονηρά απατεωνάκια...

Σε ευνομούμενο τόπο, θα ήταν του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά την γλυτώνει επειδή το παίζει χαριτωμένος (έχει παιδιά άρα την χαρη την έχει μάλλον για εφέ)