ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.10

Ο Παπανδρέου ξεκινά Συλλογή Υπογραφών για το ευρωομόλογο

Η έκπληξη του κ. Παπανδρέου ήταν η κίνησή του να αναγγείλει πρωτοβουλία για τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να φτάσει ως την Ευρωβουλή με τη διαδικασία της «λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας» το ζήτημα του ευρωομολόγου. Ο πρωθυπουργός, συνέστησε επιτροπή που θα αναλάβει τις σχετικές επαφές ανά την Ευρώπη και αποτελείται από τη Βάσω Παπανδρέου, τον Πέτρο Ευθυμίου, τον Ντίνο Βρεττό, τον Νάσο Αλευρά, τον Παντελή Οικονόμου, τον Ηλία Μόσιαλο, την Άννυ Ποδηματά και τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο. Κυβερνητικά στελέχη υποστήριζαν ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί κατ’ αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει στην ατζέντα τις θέσεις της Ελλάδας και να παρακάμψει, ουσιαστικά, με έμμεσο τρόπο τις γερμανικές θέσεις που τυχόν αποκλείουν αυτή τη συζήτηση στις επόμενες Συνόδους Κορυφής.
Σχόλιο: Έτσι λοιπόν εισάγεται με τον πιο επίσημο τρόπο ο ευρωσκεπτικισμός στην Ελλάδα. Η κίνηση αυτή είναι προφανές η αρχή της ρήξης με το ΙΧ  Ευρωζωνάρι της Μερκελ και πυροδοτεί εξελίξεις στο εσωτερικό καθώς καθιστά πλέον την χρεοκοπία μας αποτέλεσμα  και του σκληρού ευρώ.
Σε λίγο καιρό ίσως θα έχουμε συγκεντρώσεις και αμέσως μετά δημοψήφισμα για έξοδο από το Ευρώ όπως ακριβώς θα είπαμε εδώ περά από καιρό.
Υποστηρίζω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την Πέμπτη, η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα είναι διπλάσια σχεδόν η κεφαλαιουχική της βάση από € 5,8 δις ευρώ σε € 10.8 δισεκατομμύρια από το τέλος του 2012, προκειμένου να διατηρήσουν την αγορά ομολόγων από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν το νομοσχέδιο = 5 δισεκατομμύρια ευρώ = μέσω των διαφόρων κεντρικών τραπεζών τους. Με διορατικότητα, Raiffeisen Bank στην Αυστρία παραιτήθηκε από το μερίδιό της στην εθνική κεντρική τράπεζα αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας στους αυστριακούς φορολογούμενους να πληρώσουν το σύνολο του νομοσχεδίου ΕΚΤ.
Ενώ η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το Στάλινγκραντ της οικονομικής ελίτ, όταν το ποσό της προκαταβολής των στρατευμάτων τους από τις επιδρομές των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών τελικά σταματήσει, η νίκη όμως θα είναι εξασφαλισμένη όταν η οικονομία θα είναι καθαρά πλέον προσανατολισμένη στην ανάπτυξη. Σκληρές αποφάσεις για το ευρώ θα πρέπει να ληφθουν ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μετάβαση και οποιαδήποτε επιστροφή στην αειφόρο ανάπτυξη. ( αειφόρος ανάπτυξη = σχήμα λόγου )
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ευρώ νόμισμα με περιορισμένο χώρο εμπόδισε χώρες όπως η Ελλάδα από την υποτίμηση του νομίσματος και την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς τους, και έτσι την δημιουργία θέσεων εργασίας και τη δημιουργία εσόδων. Αν και το πρόβλημα αυτό έχει πολλάκις ξαναπαρουσιαστεί από το σύνολο των αρθρογράφων της όμορφης πατρίδας μας .
Και να αποφασιστεί ταυτοχρονως εάν θα επιτρέπει σε χώρες να φύγουν από την ευρωζώνη ή τη λειτουργία , των προ του ευρώ περιφερειακών τους νομισμάτων, και εάν παράλληλα με κάτι τέτοιο, οι χώρες αυτές θα βυθιστούν σε χρέος βαθύτερο παρά ποτέ η όχι .
Η πρόσφατη ενίσχυση της Γερμανίας οφείλεται σε περισσότερες επενδύσεις και περισσότερα χρήματα για την εγχώρια κατανάλωση και είναι ευπρόσδεκτη. Όμως πολλές χώρες της ευρωζώνης όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα θα καταρρεύσουν στη σκλαβιά χρέους προς τις τράπεζες και περιμετρικά τους είναι σίγουρο ότι θα καταστεί πιο δύσκολο για τη Γερμανία να εξάγει προς αυτές τα αγαθά της στο μέλλον - και έτσι κάτι τέτοιο θα απειλήσει και την οικονομική της ευρωστία .
Είναι σαφές ότι η παρούσα ιδεολογία του ευρώ θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Οι χώρες πρέπει να ΕΧΟΥΝ τη δυνατότητα ΕΚΛΟΓΗΣ να φύγουν ή και να υποτιμήσουν το νόμισμά τους ή να θεσπίσουν περιφερειακά νομίσματα πράγμα που εάν γίνει με οικονομικούς όρους εθνικού και κοινοτικού συμφέροντος τότε και θα επιτρέψει την ανάπτυξη και την ανάκαμψη.
Εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν δουλειά ή ακόμα και τις προοπτικές της ιδίας της εκπαίδευσης τους εξαιτίας της ανικανότητας και της διαφθοράς των ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ
και ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ έχουν συλληφθεί επί ΕΡΓΟΥ ΕΥΡΩ. Εκατομμύρια είναι άνεργοι. Εκατομμύρια πρέπει να ζήσουν από τις συντάξεις και τις άλλες παροχές πείνας.
Το να συνεχιστεί αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο.
Και από την άλλη κατασπατάληση των εθνικών μας πόρων από τους διαπλεκομενους και επίσης την περίθαλψη εκατομμυρίων λαθραίων εισβολέων .
Στην άλλη δε άκρη του κόσμου η οικονομία της Κίνας ΑΝΘΕΙ , επειδή η κυβέρνηση δημιουργεί χρήματα χωρίς κρατήσεις για μαϊμουδίστικα χρέη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ λογω των χαμηλών ημερομισθίων όπως διαλαλούν τα αδελφάτα των 7 καναλιών .