ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.10

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο και  τους απολυμενους λίγα λόγια

Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο λίγα λόγια.
Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε οδήγησε στην απόλυση 12 υπαλλήλων αορίστου χρόνου. Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Δήμας, ο Γραμματέας του Σωματείου Νίκος Παραμάνας και έπειτα ακολουθεί ο Βασίλης Βράκας, δεν έβγαλαν άχνα ... Από κοντά και η Ελισάβετ Γκολφινοπούλου που εισηγήθηκε τις απολύσεις ενώ η ίδια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών!

Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Tελικά πήραν αυτό που άξιζαν και κανείς δεν επανεκλέχτηκε δείγμα του πόσο τους είχε σιχαθεί ο κόσμος(παίζει να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή σε συνδικαλιστικές εκλογές που έχω υπόψη μου).Την ζημιά όμως την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου τίποτα δεν φαίνεται να κουνάει απο τη θέση του τον επανομαζόμενο βαρώνο του κτηματολογίου.Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να <> όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας.Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγκελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (?) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του.Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα,Χανιά κλπ),ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (το πιάσατε ε?) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.

Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.
Τα ερωτήματα όμως πολλά.Γίνεται το κτηματολόγιο να είναι τσιφλίκη των τοπογράφων και όποιος δεν τους αρέσει να τον απομακρύνουν?? Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά? Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται??