ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.10

Οι λωποδύτες ξαναχτυπούν



Τελευταία ενημέρωση: 08-12-2010
   Νέα πατέντα για να μην χάνουν ..... πελάτες οι σταθμοί διοδίων.
Οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι ο σταθμός διοδίων του πυργετού Λάρισας, παρακάμπτεται μέσω του δρόμου που οδηγεί προς Πυργετό Κρανιά. Τι έκαναν λοιπόν; Κατασκεύσαν τα παρακάτω έργα, ώστε να εμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών με ύψος πάνω από 2,8 μέτρα, για να εξαναγκάσουν τους φορτηγατζήδες να πληρώσουν διόδια.
Αν τώρα κανείς πιστεύει ότι οι παρακάτω κατασκευές έχουν άλλη χρησιμότητα ή σκοπιμότητα, ας μας το γνωρίσει. Και φυσικά έχουμε την απορία, κατά πόσο οι κατασκευές αυτές είναι νόμιμες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάνουν. Επιτέλους κάνανε κάτι σωστό αυτοί οι απατεώνες. Είμαι από τον Πυργετό και αυτό που ζούμε με τις νταλίκες δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Και δεν το ζούμε μόνο εμείς, αλλά όλοι οι κάτοικοι χωριών δίπλα από τα οποία περνάνε παρακαμπτήριοι δρόμοι. Δηλαδή πρέπει να γίνει το κακό για να ληφθούν για τα φορτηγά τέτοια μέτρα; Αλήθεια, θυμάστε τα παιδάκια στον κωλόδρομο των Τεμπών; Τα θυμάται κανένας; Εσύ φωστήρα μου που γράφεις αυτό το άρθρο, αν γίνει το κακό, εσύ θα είσαι που θα φωνάζεις και θα λες πως επέτρεψε η αστυνομία να περάσουν τα φορτηγά απο εκείνο το σημείο. Ο δρόμος είναι γεμάτος στροφές που δυσκολεύουν την κίνηση των φορτηγών. Και όχι μόνο αυτός, Όλοι οι παρακαμπτήριοι είναι επικίνδυνοι για τα φορτηγά. Όπως για παράδειγμα της Λεπτοκαρυάς που έχει τύχει να μου βγει φορτηγό κάθετα στο δρόμο για να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς που δεν έτρεχα γιατί ήθελα να μπω και γω με το ΙΧ μου στο παράδρομο. Σταμάτησα όμως. Σταμάτησα ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ για να μη πέσω επάνω του! Μπορεί να το κάνουν οι ληστές των διοδίων για να τα αρπάξουν, αλλά από την άλλη προστατεύουν εσένα και μένα που κινούμαστε με τα ΙΧ μας και πάμε από εκείνους τους δρόμους και καλά κάνουμε. Είπαμε εμείς με τα επιβατικά μας να μπαίνουμε εκεί, αλλά όχι τα φορτηγά. Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας.