ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.10

Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Δύση, αλλά ανήκει εκεί όπου είναι τα συμφέροντά της

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ
Προσχεδιασμένη, η μη ανάπτυξη της χώρας μας από το 1940 και μετά

Του Ιωσήφ  Χαραλαμπίδη X

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική ζωή  μιας χώρας, είναι η εθνική της ανεξαρτησία και η αυτονομία στις εμπορικές συναλλαγές με άλλες χώρες. Επίσης, πρέπει να εκμεταλλεύεται την όποια πλουτοπαραγωγική πηγή διαθέτει, δίχως παρεμβάσεις τρίτων. Αν αυτό δεν συμβαίνει, το βέβαιο είναι ότι έχει εξάρτηση σε βασικούς τομείς της οικονομίας από τρίτους. Παράδειγμα η κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής αλλά και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας.
  Φαίνεται πως όλα αυτά, είναι άγνωστα στην ελληνική εξωτερική οικονομική πολιτική, διότι η εξάρτησή μας από τους «συμμάχους», είναι οδηγός στις οικονομικές μας συναλλαγές. Όλα γίνονται με υπόδειξη από τους «συμμάχους», κάτι που γίνεται αντιληπτό με τα τελευταία γεγονότα στην οικονομία της Ελλάδος.
  Επειδή η όλη υπόθεση είναι δυσάρεστη στον ελληνικό λαό,  γι αυτό και οι πολιτικοί μας έχουν υιοθετήσει κρυφή διπλωματία. Έχουμε ξαναγράψει για την κρυφή διπλωματία στην Ελλάδα που γίνεται ερήμην του ελληνικού λαού. Υπογράφουν συμβάσεις, συμφωνίες δίχως να ενημερώνεται ο λαός. τουλάχιστον για το περιεχόμενο.  Η συμφωνία Cooper τα λέει όλα. Είναι μια συμφωνία που αφορά τα ελληνικά πετρέλαια και τον ορυκτό και υδάτινο πλούτο της χώρας, ότι …δεν θα τα εκμεταλλευτεί η Ελλάδα. Υπεγράφη το 1940 δίχως εξηγήσεις. Δούλοι πολιτικοί οι περισσότεροι απ΄ όσους κυβέρνησαν μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, τήρησαν τη σχετική εγκληματική συμφωνία με πολύ συνέπεια.  
 Όσοι αναφέρθηκαν στο παρελθόν για αυτήν την σύμβαση είχαν προβλήματα. Παραθέτω μερικά ονόματα από αυτούς.
  α. Στο βιβλίο του ο Δημ. Μπάτσης, «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» αναφέρεται σε αυτήν την σύμβαση. Εκτελέσθηκε μαζί με τον Μπελογιάννη στις  30 Μαρτίου 1952. Το περίεργο είναι ότι ο Μπάτσης, ενώ ήταν αγωνιστής της αριστεράς δε είχε την ανάλογη αναφορά σε αυτόν η αριστερά, αλλά ούτε και αναφέρθηκε σε αυτήν την συμφωνία.
  β. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο Δικτάτορας, δήλωσε ότι θα βγάλει τα πετρέλαια παρακάμπτοντας αυτήν την σύμβαση. Έχασε την εξουσία σε μια νύκτα από τον Ιωαννίδη τον συνεργάτη του και σάπισε στον Κορυδαλλό.
  γ. Ο επιχειρηματίας Σοφιανόπουλος που έβγαζε πετρέλαιο στην Ζάκυνθο και προμήθευε τον ελληνικό στρατό με λάδια για λίπανση των οχημάτων και όπλων, καταδικάστηκε από το δικαστήριο το 1977 επί Έβερτ διότι προέβη στο «έγκλημα της εξαγωγής πετρελαίου»!
  Η σύμβαση COOPER, αλλά και μια σειρά άλλων συμφωνιών, που δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να αποκτήσει βαρειά βιομηχανία. μας καταδίκασε σε οικονομική στασιμότητα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σίδερο-χρώμιο και νικέλιο και ένα σωρό ορυκτά εκτός των πετρελαίων που δεν τα εκμεταλλευόμαστε.
   Ο ελληνικός λαός, έπρεπε να προσαρμοσθεί στο το δόγμα « Η Ελλάς ανήκει στην δύση»  και τα υπόλοιπα εννοούνται για όσους θέλουν να ξέρουν κάτι. Είμαστε υπό κατοχήν, αλλά και αυτό το αγνοούμε. Καμία κυβέρνηση δεν το ομολόγησε. Το σύστημα δεν σηκώνει έλεγχο και οι κινήσεις γίνονται πίσω απ’ την κουρτίνα.  Εβδομήντα χρόνια σιωπής και άκρα μυστικότητα και τρομοκρατία, για την σύμβαση που καταδίκασε την Ελλάδα.  Έτσι εξηγείται ότι η Ελλάδα, ενώ μπορεί να γίνει ένας γίγαντας ανάπτυξης, πάντα υπάρχει κάποιο εμπόδιο για να μην προχωρήσει η χώρα μπροστά.
  Το ενθαρρυντικό είναι ότι αυτή η σύμβαση που ίσχυσε για τρείς γενιές, επιτέλους λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2010. Δηλαδή σε μερικές ημέρες ! Όμως πάλι κάνεις δεν μιλάει γι αυτό. Μήπως γι αυτό πτωχεύσαμε, για να μας οδηγήσουν σε πώληση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας; Τι συμβαίνει μήπως κάποιοι θα πουλήσουν τον ορυκτό μας πλούτο για ένα γλειφιτζούρι;  
  Εμείς πάντως εξαναγκάσαμε τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, να δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα των πετρελαίων και ακόμα ότι παραδέχτηκε επιτέλους, ότι πετρέλαια υπάρχουν. Συνέβη μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο,  ύστερα από σχετική ερώτηση που του υπεβλήθη από το ΛΑ.Ό.Σ. Αλλά ο Τύπος δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία για ένα τεράστιο θέμα, ειδικά αυτήν την εποχή που το κύριο θέμα στα ελληνικά χρονικά θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη.  
  Άραγε, θα τολμήσει ο κ. Παπανδρέου να βγάλει τα πετρέλαια ή θα τα δώσει στην Αμερική της οποίας είναι …πολίτης;  Θα κάνει πράξη την δήλωση του πατέρα του, «Η Ελλάδα ανήκει στους  Έλληνες.»; Θα βρούμε το σθένος να πούμε επιτέλους ένα “όχι” στους Αμερικανούς;  
  Πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικοί μας ότι πρέπει να απαλλαγούμε από την δουλικότητα που μας χαρακτηρίζει τις τελευταίες  δεκαετίες. Η Ελλάς δεν ανήκει στην δύση, αλλά ανήκει εκεί όπου είναι τα συμφέροντά της. Μπαίνει ξανά σε δοκιμασία η εθνική μας ανεξαρτησία. Τελικά θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σαν λαός. Πρέπει να γίνουμε ανεξάρτητη χώρα ή θα συνεχίσουμε να είμαστε υπό κατοχήν. (πηγη χρόνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: