ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

Όλοι ενωμένοι σαν Έλληνες στην Βουλή για τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Περιμένουμε μέρες τώρα τους συνδικαλιστές   ή τα κόμματα και  ειδικότερα αυτά που στέκονται κατά του μνημονίου να οργανώσουν έστω και μια  καθοδηγούμενη και αυστηρά οριοθετημένη ψευτο-διαδηλωση από τις γνώστες. Μια διαδήλωση για την έλευση του Ντομινίκ στην Αθήνα και ειδικότερα στην Ελληνική βουλή.
Περιμένουμε όμως μάταια όπως μάταιη είναι η αναμονή  λύσεων ή έστω και καθοδήγησης στον αγώνα που κάνει η ελληνική κοινωνία για επιβίωση. Οι κύριοι αυτοί δεν είναι εκεί για την πατρίδα άλλα για το κόμμα  του και τα προνομία που αυτό τους έχει δώσει. Αυτά προστατεύουν και αυτά από τον Ντομινίκ δεν απειλούνται. Πρόσφατα ο κύριος αυτός παρουσίασε με την βοήθεια της κυβέρνησης, την ψήφο διαμαρτυρία και την αποχή  από της κάλπες ως μήνυμα  «ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έγινε κατανοητό» από την κοινωνία.
Έχοντας πρόσφατο  αυτό το αλαζονικό προηγούμενο θα πρέπει να αναμένουμε ότι εφόσον φύγει από εδώ χωρίς αντίδραση θα ανοίξει σαμπάνιες για τα επινίκια και η χώρα θα οδηγηθεί σε νέα τραγωδία με όχημα τον Παπανδρέου
Όμως μια χρυσή ευκαιρία απλώνεται μπροστά μας. Η απουσία των κομμάτων είναι η ευκαιρία για να σταλεί μήνυμα εντός και έκτος για το τέλος του πολιτικού συστήματος. Η απουσία των κομμάτων δημιουργεί μια αυθόρμητη δημοκρατική αντίδραση
Θα μαζευτούμε όλοι οι έλληνες σαν Έλληνες, όσοι ψήφισαν και όσοι δεν ψηφίσαν, πέρα από κόμματα, απλοί άνθρωποι,  φοιτητές, εργαζόμενοι, μικροί επιχειρηματίες αγροτες άνεργοι, νέοι, γυναίκες μια φωνή μια θέληση  την Τρίτη 7-12 στην πλατεία Συντάγματος.
Εκείνη την ώρα ο Ντομινίκ στρος Καν στην αίθουσα της Γερουσίας θα πιστοποιεί την μοίρα της Ελλάδας ενώπιων μιας χρεοκοπημένης από χρόνια βουλής. Μετά από αυτό τα κόμματα  η τρόικα και η κυβέρνηση θα τρέχουν πίσω από τα γεγονότα
Την τρίτη το βράδυ  η ευκαιρία για επανάσταση και αλλαγή. Εμπρός  Διαδώστε παντού με  κάθε μέσω αναρτήστε το με SMS mail μεταδώστε το μήνυμα, με  το στόμα, με το χαμόγελο, με τα μάτια,  με τηλέφωνο, facebook ραδιόφωνο, MMS
Ξεκινήστε αργήσαμε ξεκινήστε.
Το μήνυμα  είναι μεταδοτικό

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και με κυριαρχο συνθημα το τραγουδι του Ξυλουρη: μπηκαν στην πολη οι οχτροι....