ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.10

Απειλεί για εκλογές με λίστα!


Στο Mέγαρο Mαξίμου έφθασαν πληροφορίες πως κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υπογραφές για να αφαιρεθεί από τον υπουργό Οικονομικών το δικαίωμα να υπογράφει τα επικαιροποιημένα μνημόνια.
Mια τέτοια κίνηση, τονίζουν από τo Μαξίμου, εφόσον υλοποιηθεί, θα θεωρηθεί από την ηγεσία ως «ανταρσία».
Ο κ. Γ. Παπανδρέου  ζήτησε από τους συνεργάτες του να  μεταφέρουν στους βουλευτές, το σχετικό «μήνυμα». Δεν διστάζει μάλιστα να τους «προειδοποιεί» ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα προχωρήσει σε διαγραφές και κατόπιν στη προκήρυξη εκλογών με … λίστα!
Και «ο νοών νοείτω» τονίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στους … «ανυπάκουους» βουλευτές.
Θα αναρωτηθεί κανείς : είναι δυνατόν εν μέσω αυτής της τραγικής κατάστασης, ο πρωθυπουργός που ευαγγελίζεται την συναίνεση στα λόγια ,να απειλεί στην πράξη να τινάξει τα πάντα στον αέρα , για χάρη του κ. Παπακωνσταντίνου;
Φυσικά όχι για τον κ. Παπακωσταντίνου, αλλά για τη διαδικασία Ναι! Δηλαδή την υπογραφή επικαιροποιημένων μνημονίων χωρίς να δίδεται λογαριασμός σε κανένα.
Μη ξεχνάμε ότι για χάρη αυτής ακριβώς της διαδικασίας , η κυβέρνηση με την ανοχή τότε των βουλευτών της (δηλ.  και αυτών που σήμερα φωνάζουν)  προχώρησε σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
Υπενθυμίζω: στις 6 Μαΐου, ψηφίστηκε ο νόμος για το μνημόνιο. Μέσα υπήρχε διάταξη (άρθρο 1 παράγραφος 4), όπου έλεγε ότι οι συμφωνίες και οι συμβάσεις εισάγονται στη Βουλή για κύρωση.
Μία μέρα μετά, στις 7 Μαΐου ή για την ακρίβεια δεκαοχτώ ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου βρέθηκε η κυβέρνηση να το τροποποιεί. Ο υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει να εκπροσωπεί την πολιτεία -θυμάστε εκείνο το πραξικόπημα που έγραφα τότε- και να τις υπογράφει ( για τεχνικούς και τυπικούς λόγους όπως ισχυρίστηκε) και  δεσμεύτηκε στην Ολομέλεια της Βουλής  ότι προφανώς οι συμβάσεις αυτές θα έρθουν στη συνέχεια στη Βουλή των Ελλήνων για συζήτηση και κύρωση.
Και τι έκανε μετά; Πέντε μέρες μετά  με το ν.3847, στις 11 Μαΐου, στην παράγραφο 9 , λέει ότι τη λέξη «κύρωση» την αλλάζει και την κάνει …ενημέρωση !
Δηλαδή το μνημόνιο θα έρχεται στην Βουλή  για απλή «συζήτηση και ενημέρωση». Με απλά λόγια θα υπογράφουν ότι θέλουν , δεσμεύοντας το ελληνικό κράτος και μετά ….απλά θα ενημερώνουν την Βουλή. Κανονικό «χουντικό καθεστώς»….
Αλλά ακόμη και αυτό δεν γίνεται. Μετά από τρεις αναθεωρήσεις του  μνημονίου, είδατε να γίνει αυτή η …συζήτηση και ενημέρωση;
Ήρθε ποτέ στη Βουλή η Κυβέρνηση για να κυρώσει τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ;
«Είναι πολλά τα λεφτά Άρ稻 ……, έλεγε στην θρυλική ατάκα ο Καλογήρου! Και τα «παιχνίδια», οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις θα συμπλήρωνα εγώ!
Bookmark It

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσα λες είναι άριστα! Ποιός τα ακούει όμως από αυτούς που σηνεχίζουν να αγνωούν Σύνταγμα Θεσμούς και Νόμους;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέχασες την πηγή φίλε;

Ανώνυμος είπε...

τετοιοι που ειμαστε καλά μας κάνουν..εμείς τους αναδείξαμε και εμείς συνεχείζουμε να τουσ συντηρούμε..επομένως τη θέλουμε τωρα; τα ρεστα;