ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.10

Ποιο είναι το χειρότερο; Η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ή οι πρόωρες εκλογές;

Ποιο είναι το χειρότερο; Η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ή οι πρόωρες εκλογές;
Το ΔΝΤ στην τελευταία έκθεσή του, που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με αφορμή την έγκριση της τρίτης δόσης του δανείου, προβλέπει ότι το χρέος της χώρας μπορεί να φτάσει ακόμη και το 194% του ΑΕΠ το 2013.
Το ακραία τρομολαγνικό σενάριο  αυτό το  συνδέει με την ανάληψη κρυφών χρεών ΔΕΚΟ από το Δημόσιο, οι οποίες στην πρόσφατη αναταξινόμηση από την Eurostat δεν περιελήφθησαν στη Γενική Κυβέρνηση.
Το σενάριο αυτό ενσωματώνει κατάπτωση εγγυήσεων περίπου 8 δισ. ευρώ που έχει χορηγήσει το Δημόσιο σε διάφορους φορείς, αλλά και τα 55 δισ. ευρώ που έχουν δοθεί στις τράπεζες για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους, οι οποίες προς το παρόν βρίσκονται στα χέρια της ΕΚΤ.
Με αυτό το σενάριο  λοιπόν το ΔΝΤ προβλέπει – εκτοξεύει το χρέος στο 194% του ΑΕΠ το 2013.
Υπενθυμίζω ότι σε μια πρόσφατη μελέτη του τμήματος ερευνών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για μια σειρά χωρών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα, αναφέρει ότι : «η συνεχής αύξηση του δημόσιου χρέους περικλείει τον κίνδυνο να φτάσει σε ένα ύψος ως ποσοστό του ΑΕΠ, πέρα από το οποίο θα καταστεί ανεξέλεγκτο, δηλαδή η μείωσή του καθίσταται αδύνατη και ταυτόχρονα τα επιτόκια που θα ζητούνται από τις αγορές για την εξυπηρέτησή του θα φτάσουν σε απαγορευτικά ύψη» .
Το κρίσιμο αυτό ύψος για την Ελλάδα, σύμφωνα με τη μελέτη του ΔΝΤ και με βάση τα δεδομένα του 2009, είναι 196,5% του ΑΕΠ.
Συνεκτιμώντας λοιπόν τις δύο αυτές εκθέσεις μπορούμε να συμπεράνουμε αυτό που το ΔΝΤ δεν λέει ευθέως και επίσημα, ( δηλ. ότι με αυτές τις «μεθοδεύσεις» το χρέος της χώρας μας το 2013 θα καταστεί ανεξέλεγκτο , άρα θα κηρύξουμε επίσημα πτώχευση) αλλά στέλνει σαφές μήνυμα προς …τρίτους.
Με απλά λόγια ,  ο … μεγάλος σύμμαχος της χώρας στην ουσία ρίχνει νερό στο μύλο των κερδοσκόπων εκείνων που ποντάρουν στην ελεγχόμενη χρεοκοπία και τροφοδοτεί το κλίμα δυσπιστίας που επικρατεί στις διεθνείς αγορές εις βάρος της χώρας.
Στην ουσία δηλαδή το ΔΝΤ μας οδηγεί συγκεκαλυμμένα στη χρεοκοπία. Με ένα τρόπο που η επόμενη κυβέρνηση ( Ναι ! Αυτή η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δεν θα υπάρχει το 2013 !) θα είναι αδύνατον να το αποτρέψει.
Ποιο είναι λοιπόν το χειρότερο; Η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ή οι πρόωρες εκλογές;
Ίσως, τελικά, οι πρόωρες εκλογές να μην είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα. Το χειρότερο είναι πλέον η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία. Όσο κρατάνε τα ηνία της χώρας τόσο βαθύτερα βουλιάζουμε, τόσο πιο κοντά στη χρεοκοπία πλησιάζουμε.
Μόνο μια νέα κυβέρνηση θα μπορούσε να αποτρέψει αυτό το σχεδιασμό , έστω και την ύστατη ώρα. Γιατί, δυστυχώς, δεν είναι μόνο η καταστροφή στην οικονομία. Τα εθνικά θέματα είναι τα επόμενα «θύματα» της αλόγιστης πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου!
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: