ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.10

Η Ιθάκη είναι ακέφαλη.


Διαβάζουμε  στο Zoomnews άρθρο με τίτλο: Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τα σπίρτα
Δεν υπάρχει άλλος υπουργός τόσο απομονωμένος στο εσωτερικό της κυβέρνησης όσο ο Γιώργος
Παπακωνσταντίνου. Αν εξαιρέσει κανείς τον υφυπουργό του Φίλιππο Σαχινίδη, δεν θα βρει
εύκολα κάποιον συνάδελφό του στην κυβέρνηση ή συντροφό του στο κόμμα που να έχει μια καλή κουβέντα να πει για το έργο ή για τη συμπεριφορά του. Αντίθετα, βρίσκει κανείς αρκετούς που να πιστεύουν ότι πρέπει να μετακινηθεί από την ηγεσία του οικονομικού επιτελείου, προκειμένου να εκτονωθεί η κοινωνική αγανάκτηση για την οικονομική πολιτική, αλλά και να τιμωρηθεί για τις αστοχίες στις ατυχείς προσπάθειες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.
Μάλιστα, στη διάρκεια των Χριστουγέννων, βουλευτές που επισκέφθηκαν τις περιφέρειές τους, άκουσαν τα εξ αμάξης από ψηφοφόρους εναντίον του Παπακωνσταντίνου και δεν προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν -τον άφησαν μόνο του στην άκρη του δρόμου, μέσα στο κρύο της πολιτικής απομόνωσης. Θα ήταν συγκινητικό εάν δεν επρόκειτο για έναν άκρως κυνικό πολιτικό.
===================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου:  Και όμως ο κύριος αυτός έχει καταφέρει να είναι απαραίτητος.  Σήμερα τυχών  απομάκρυνση του ως ένδειξη αποδοκιμασίας θα έστελνε στις αγορές  και στους μνηστήρες μηνύματα που  ενώ όλοι θέλουμε να τα πούμε εντούτοις δεν μπορούμε:  Μηνύματα του στυλ  «τέρμα η μάσα» «Το πάρτι τέλειωσε και  πάρτε δρόμο».
Οπότε ξεχάστε το ενδεχόμενο αναδόμησης χωρίς το ναι της τρόικα  και μέχρι να επιστρέψει ο Οδυσσέας. Ο τύπος έχει μπαστακωθεί καθώς ο φυσικός ηγέτης λείπει. Η Ιθάκη είναι ακέφαλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://edo-provokatoras.blogspot.com/2010/12/happy-birthday.html