ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

"ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ".... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο γνωστός γιατρός του Ανδρέα και πρώην υπουργός Υγείας, μιλώντας σήμερα στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό δεν δίστασε να μιλήσει για οικουμενική κυβέρνηση στο εγγύς μέλλον.
 Ο κ. Κρεμαστινός στην τοποθέτησή του, δήλωσε απογοητευμένος που ο κόσμος δεν αντιστέκεται σε αυτόν τον πόλεμο όπως το 1940, ενώ για την κοινωνική αναστάτωση που υπάρχει και θα διογκωθεί του χρόνου,  τόνισε ότι θα μπορεί να διαχειριστεί μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση.

Αναρωτιόμαστε , αφού η πρόταση ΓΑΠ για συναίνεση των πολιτικών κοινοβουλευτικών κομμάτων στις πολιτικές της κυβέρνησης του ελέω Μνημονίου έπεσε  στο κενό  , τι νόημα έχουν οι "φωνές" και δη του κυβερνώντος κόμματος  να μιλούν για σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης?

Οικουμενική γιατί? Προφανέστατα για να επιτευχθούν οι Μνημονιακή στόχοι με πρόταγμα την οικουμενική ώστε να κατασταθεί η  ελληνική κοινωνία  αδύναμη να αντιδράσει στις δοτές πολιτικές.

Εραστής μιας τέτοιας κυβέρνησης "εθνικής ενότητας" είναι και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  κ. Καρατζαφέρης ο οποίος κατέχει βεβαίως  τα πρωτεία της πρότασης σύστασης "οικουμενικής " κυβέρνησης.
Σήμερα ο "κωλοτούμπας" πολιτικός σήκωσε και αυτός το λάβαρο της αντιμνημονιακής πολιτικής αφού πλέον βλέποντας την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη θέλει να αποφύγει τα χειρότερα τόσο για τον ίδιον όσο και για το κόμμα του το οποίο πλέον έχει καταστεί το πλέον αναξιόπιστο , και ως εκ τούτου απομακρύνεται  η πιθανότητα συμμετοχής του στην πρόταση "οικουμενική κυβέρνηση" χωρίς βεβαίως  να το αποκλείουμε παντελώς καθόσον  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διακρίνεται για τις κωλοτούμπες και τις παλινωδίες του αλλά και της ματαιόδοξης φιλοδοξίας του να γραφτεί το όνομα του σε μια κυβέρνηση έστω και αν κατέχει την θέση του κλητήρα.

Όσον αφορά τώρα το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε ότι αν τους "χτυπήσουν" την πόρτα  για την συμμετοχή τους σε μια οικουμενική κυβέρνηση θα κάνουν τον "κουφό" καθόσον οποιαδήποτε συμμετοχή τους αλλά και τυχόν φλερτάρισμα τους σε μια τέτοια κυβέρνηση θα αποτελούσε πισώπλατη μαχαιριά στους "πιστούς" των δύο αυτών κομμάτων που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για το αύριο.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι η ΝΔούλα και η Ντορούλα! να είναι οι πλέον προσφιλέστεροι της πρότασης για  την συμμετοχή τους σε μια οικουμενική. 
Βέβαια μια τέτοια πιθανότητα δεν θα αποτελούσε σε καμιά των περιπτώσεων ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ μάλλον εσωτερική ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΝΤΟΡΑ) θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα ήταν μια τέτοια συνεργασία για την εξυπηρέτηση των σκοπών και των θέλω της ΤΡΟΙΚΑΣ  των κατακτητών μας.

Όπως και να έχει πάντως όποια τέτοια πρόταση πέσει στο τραπέζι και υλοποιηθεί με την αποδοχή και την συμμετοχή σε αυτήν των οποιονδήποτε αρχηγών των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου θα αποτελέσει τον επιταχυντή για το σπάσιμο της θρυαλλίδας για μια  ανεξέλεγκτη  κοινωνική έκρηξη και την τελική εξέγερση των Ελλήνων καθόσον πλέον θα είναι οφθαλμοφανείς οι σκοποί της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ αυταπάτης. 

ΟΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ....... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ!! 
ΜΕ!!!............. Ή ......ΧΩΡΙΣ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!

2 σχόλια:

ILIAS είπε...

Παραπληροφόρηση!
Δεν είμαι Λα.Ο.Σ., αλλά ξέρω καλά ελληνικά και μπορώ να καταλαβαίνω αυτά που ακούω. Ο Πρόεδρός του μίλησε για «κυβέρνηση εθνικής αντίληψης», που πρέπει μάλλον να εννοεί μη πολιτικούς ακομμάτιστους υπουργούς,γνώστες του αντικειμένου και ειδικούς, που θα έχουν την πολιτική στήρηξη όλων των κομμάτων.
Τώρα, πώς το «αντίληψης», έγινε «ενότητας», αυτό μόνο η ελληνική παραπληροφόρηση και παθογένεια μπορεί να εξηγήσει!!!

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν παραπληροφορούμε σας παραπέμπουμε εδώ (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=19822) αλλά και εδώ (http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/sos.html) καθόσον ο διαχειριστής της εν λόγω σελίδας είναι πολιτευτής του ΛΑΟΣ.
Ως εκ τούτων αγαπητέ ilia αναγνώρισε μας ότι δεν είμαστε υπό την χρήση πολιτικών παραισθησιογόνων. Επί της ανάλυσης σου βέβαια θα μπορούσαμε να απαντήσουμε "ξερά".... ότι μάλλον δεν εννοείς ΓΙΑΝΝΗΣ αλλά ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
Εμείς δεχόμαστε το υποκοριστικό καθόσον η ουσία ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!