ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.10

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ-ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ-ΛΙΑΚΑΚΟΣ-ΣΦΗΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Στη Βουλή έφτασε, εκ νέου, μεγάλο σκάνδαλο που αφορά το Πανεπιστήμιο Αθήνων. Συγκεκριμένα ο Αντπρύτανης του Πανεπιστημίου Καθήγ. Αστέριος Δουκουδάκης παρανόμως κατέχει θέση Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο εν λόγω Καθηγητής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο με τη διαδικασία της μετάκλησης από το εξωτερικό, μίας διαδικασίας που ακολουθείται για όσους κατέχουν θέση Καθηγητού σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ωστόσο όπως αποδεικνύεται από έγγραφα που απέστειλε το Πανεπιστήμιο Temple της Αμερικής, όπου βρισκόταν, ο κ. Α. Δουκουδάκης δεν ήταν Καθηγητής την περίοδο εκείνη, αφού το Πανεπιστήμιο Temple τον είχε απολύσει λόγω ενεργής συμμετοχής του σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης. Για το θέμα έχει κάνει από διμήνου ερώτηση στην Βουλή η βουλευτής της Ν.Δ. Φ. Πιπιλή. Ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας δεν απάντησε, οπότε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αιβαλιώτης έκανε προ δύο εβδομάδων νέα ερώτηση στη Βουλή. Το Υπουργείο Παιδείας απαντώντας στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρει ότι περιμένει στοιχεία από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας. Περιμένει δηλαδή η κα. Διαμαντοπούλου και ο κ. Πανάρετος από τον Πρύτανη τα στοιχεία για τον Αντιπρύτανή του? Ποιος Πρύτανης θα δώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αντιπρύτανης και συνεργάτηςτου είναι παράνομος ηθικά και νομικά? Αν το Υπουργείο δεν επιθυμεί την συγκάλυψη πρέπει να συγκληθεί άμεσα το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: