ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

Αντιδράστε!



Ποίος θα σταματήσει το ξεπούλημα;
Όταν πεινάς σκέφτεσαι το σήμερα δεν έχεις τον καιρό να διαβάσεις για το Καστελόριζο.
Όταν το παιδί σου δεν έχει δουλειά και είναι ξαπλωμένο ολημερίς στο κρεβάτι, έχεις τέτοιο πλάκωμα που δεν σε νοιάζει αν το Αιγαίο παραδίδεται στους Τούρκους.
Όταν σου κόβουν τη σύνταξη και σε πλακώνουν τα εκκαθαριστικά της εφορίας  ψυχοπλακώνεσαι και μαραζώνεις, τι σε νοιάζει για το όνομα της Μακεδονίας.
΅Όταν δύο φορές το χρόνο σου καίνε το μαγαζάκι που με τόσο κόπο έστησες τι σε νοιάζει αν αρχίσει το ξήλωμα της Ελλάδος από τη Θράκη ή την Κρήτη.
Όταν χάνεις τη δουλειά σου τι σε νοιάζει αν ο λαθρομετανάστης ψηφίζει για σένα.
Όταν το παιδί σου περνά στη κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοολισμού τρελαίνεσαι, τέλειωσες. Για πια διαβούλευση και ΔΝΤ να μιλήσεις.  
Όταν σου κόβουν τα φάρμακα υποφέρεις στεναχωρείσαι, τι σε νοιάζει αν πουληθεί και πόσο θα πουληθεί η ΔΕΗ και ο ΟΣΕ
Όταν σε καλούν από το ΚΑΤ και σε ρωτούν αν το μηχανάκι με αριθμό Τ 2011 ανήκει στο γιό σου, σβήνεις, χάνεσαι.
Γνωρίζω ότι άλλα σου έταξαν, και άλλα σου ετοίμασαν!
Σου έταξαν Δημοκρατία και σου έδωσαν αναρχία.
Σου έταξαν προστασία και ευνομία και σε φόρτωσαν με φόβο και αδικία.
Σου τάξανε χρυσά κουτάλια και σου πήρανε και τα σώβρακα.
Σου ανοίξανε το δρόμο γιατί ήσουν τα περήφανα γηρατειά και σε σπάσανε στο ξύλο.
Τάξανε στη γυναίκα σου τη Τασία, τη καλή νοικοκυρά με τα τέσσερα παιδιά σύνταξη και σου έκοψαν τα επιδόματα. Αυτοί που στα τάξανε δεν ξεχάσανε να δώσουν στους εαυτούς τους αυξήσεις.
Ήσουν ο κυρίαρχος λαός, ο θεμέλιος λίθος της Δημοκρατίας αλλά για τα σπουδαία θέματα ποτέ δεν σε ρωτήσανε.
Δεν σε ρωτήσανε αν εγκρίνεις  την βουλευτική τους ασυλία, αν θα ήθελες εσύ κυρίαρχε Λαέ να επιλέγεις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τον Βομβαρδισμό της Σερβίας, για την διάλυση του ΙΡΑΚ, για το Σχέδιο ΑΝΑΝ, για το όνομα της ΠΓΔΜ, για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, για τις θέσεις μας στα Διεθνή Φόρουμ.      
Εγώ θυμάμαι ότι στα έλεγα. Με αποκαλούσες γραφικό, συντηρητικό, ψιλοχουντικό,  οπισθοδρομικό. Μου κράδαινες τη κομματική σου ταυτότητα και μου φώναζες ότι έχουμε Δημοκρατία. Έπαιρνες επιδεικτικά το Γραφείο του συγχωριανού Βουλευτού για ρουσφέτι.
¶φηνες το γιο σου να καταλαμβάνει το σχολείο έτσι γιατί του γούσταρε και να απειλεί το δάσκαλο τον ανέντακτο τον επαγγελματία.
Δεν δεχόσουν παρατήρηση, ούτε για τα σκουπίδια σου ούτε για την ένταση της τηλεοράσεως σου ούτε για τον τρόπο που οδηγούσες.
Δεν σεβόσουν τίποτε, ήσουν ο μάγκας ό ξύπνιος, ο πρώτος στη κομπίνα, ήσουν ο Δημοκράτης.  
Αλλά εγώ τι φταίω που ήθελα ισότητα και ίσες ευκαιρίες, σωστές ανθρώπινες συμπεριφορές, ασφάλεια και δικαιοσύνη, εκπαίδευση και πρόοδο, αξιοκρατία. Γιατί εσύ από κλητήρας να γίνεις Διευθυντής. Γιατί ο γιό σου χωρίς σπουδαία προσόντα να πιάνει θέση των 5000¤ ενώ ο δικός μου να περιμένει τον ΑΣΕΠ. Γιατί να σε ανεχθώ, όταν φώναζες «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»  και μόλις ανοίχτηκαν θέσεις στην ΕΕ πήγες και στρογγυλοκάθισες αναξιοκρατικά εκεί που η Πατρίδα και εγώ ο απλός πολίτης θέλω κάποιον που να αγαπά τον τόπο του.
Ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε εσένα εννοούσε. Αλλά εσύ που να τολμήσεις να του πεις ότι για κάθε τζάμπα μπουκιά που έτρωγες αυτός έτρωγε ένα ολόκληρο αρνί.
Εσένα πληρώνω που ακόμα πηγαίνεις και τους ψηφίζεις ανόητε, κομπλεξικέ και άχρηστε.
Το παιδί μου φεύγει στη ξενιτειά και δεν ξέρω αν  θα ξαναγυρίσει. Και αν ξαναγυρίσει το διαμέρισμα του που με τόσο κόπο έφτιαξα δεν ξέρω αν θα υπάρχει ή θα έχει εκποιηθεί ή δοθεί σε κανένα λαθρομετανάστη.
 
Αγαπητέ φίλε έχω κάθε δικαίωμα να μην εμπιστεύομαι τους νυν πολιτικούς και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η μόνη ελπίδα που έμεινε ξεπουλιέται κάτω από αδιαφανείς και μη δημοκρατικές συνθήκες, που κάποιος Παγκοσμιοποιητής, που κάνει τον Πρωθυπουργό, μεσιτεύει χωρίς ΦΠΑ τον πλούτο και την περιουσία των παιδιών μας. Βοηθοί του είναι οι διάβολοι της Δημοκρατίας και τα φερέφωνα της Παγκοσμιοποίησης, τα ΜΜΕ, οι ΜΗΚΥΟ και οι συνοδοιπόροι τους.
Μπορείς και εσύ να βάλεις λίγο χασίσι στη γλάστρα σου και χαθείς στο κόσμο της λησμονιάς και της θολούρας, όπως πολύ σωστά προφήτευσε ο ΓΑΠ
 
Έλληνα ξύπνα μπορείς, η συνταγή είναι απλή, γύρνα στις ρίζες σου. Είναι θέμα αρχής να σηκωθείς όρθιος και να κλείσεις τα αυτιά στις σειρήνες που σε τρομοκρατούν.
Δήλωσε ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί είναι άκυρη. Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν ότι  ο Λαός δεν τους θέλει. ΄
Νέοι άνθρωποι, έντιμοι και αξιόλογοι άνδρες που να αγαπάνε αυτό τον τόπο πρέπει να εμπλακούν στα κοινά.   
 
Στέργιος  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: