ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.10

Η άφθορος "παρθένος" και ο δεσπότης της

Χριστουγεννιάτικα και ενώ η Παρθένος τον υπερούσιο τίκτει, βγήκε και η άφθορος "παρθένος" Μητσοτάκη να υπερασπιστεί τον Σιωνισμό. Λόγω βεβαίως του χαμηλού δείκτη νοημοσύνης της ίσως και να μπερδεύει πραγματικά τον αντισιωνισμό με τον αντισιμητισμό. Ίσως όμως και να γνωρίζει την διαφορά και να θέλει να φανεί πρόθυμη στους Σιωνιστές πιστεύοντας -η καημένη- πως δεν την θεωρούν καμμένο χαρτί. Είναι όμως αστείο η κυρία, τοτεμικό σύμβολο του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής στην Ελλάδα, να επικαλείται την δικαιοσύνη!!! Για τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη, γιατί δεν την επικαλείται; Αυτό όμως είναι το αστείο της υποθέσεως. Υπάρχει δυστυχώς όμως και το λυπηρό. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως βρέθηκε επίσκοπος της ελλαδικής εκκλησίας που συμπλέει και ταυτίζεται μαζί της στον φιλοσιωνισμό! Μάλιστα με ανακοίνωσή του ο σεβασμιώτατος Δημητριάδος προσπαθεί να μας πείσει πως η παράδοση της ορθόδοξης εκκλησίας είναι φιλοσιωνιστική (εδώ)!!! Στην περίπτωση μάλιστα του Δημητριάδος δεν έχουμε να κάνουμε με άγνοια και βλακεία σε καμία δυστυχώς περίπτωση. Έχουμε να κάνουμε με μίσος απέναντι σε έναν ορθόδοξο επίσκοπο. Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η επίθεση στον Πειραιώς, σφοδρότερη και από αυτήν του Πεταλωτή; Θα μου πείτε παραπληροφορήθηκε και δεν γνώριζε τι είπε ακριβώς ο Πειραιώς. Πίστεψε δηλαδή πως ο Πειραιώς πράγματι καταφέρθηκε κατά των Εβραίων και όχι κατά των Σιωνιστών. Αν συνέβαινε αυτό δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί; Δεν θα έπρεπε να μιλήσει με τον ίδιο τον Πειραιώς; Δεν θα έπρεπε, όπως και οι κανόνες ορίζουν, να πει αυτά που δημοσίευσε πρώτα στην Σύνοδο; Ακόμη και αν ο Πειραιώς είχε κάπου παρεκτραπεί εναντίον ενός άλλου θρησκεύματος ο Δημητριάδος έπρεπε να τον διαπομπεύσει; Δεν έπρεπε να φέρει το ζήτημα στην Σύνοδο και εν εκκλησία να έδειχνε στον συνεπίσκοπό του το σφάλμα του; Αλλά είπαμε οι κανόνες είναι παρωχημένοι κατά την αιρετική θεολογία της θεολογικής ακαδημίας της μητρόπολης Δημητριάδος. Ποιά Σύνοδος, εδώ έχουμε ΜΜΕ για να προβληθούμε! Έτσι δυστυχώς ο Δημητριάδος καταλήγει να ταυτίζεται τόσο στο περιεχόμενο όσο και στον χρόνο επίθεσης κατά του Πειραιώς με την Ντόρα· ίσως επειδή αμφότεροι πίστεψαν πως θα κληρονομούσαν μία αρχηγία· και δυστυχώς για τον Δημητριάδος αμφότεροι θα μείνουν εκτός νυμφώνος
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: