ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.10

Ξυπνάτε ΖΩΑ…

Εεεε αιωνίως κοιμισμένε με άρτον και θεάματα ΚΥΡΙΑΡΧΕ (α ρε λαοπλάνε…) Ελληνικέ Λαέ!
Ναι εσύ που για να διορίσεις το παιδάκι σου βοηθό φαροφύλακα στην Λαδοξέρα ψήφιζες όποιον σου κούναγε το μαντήλι και σου έταζε λαγούς με πετραχείλια… Ναι εσύ που σου λέγανε πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… Ναι εσύ που έχεις φάει την ΦΟΛΑ με τα ΔΑΝΕΙΑ που και καλά χρωστά η Ελλάδα, ενώ στην ουσία η χώρα ξεπουλιέται στους μεγαλοτραπεζίτες γιατί οι ΑΓΟΡΕΣ που έλελε ο Γιωργάκης δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα που έριξαν την αξία τους, στο χαρτί, οι μεγαλοκαρχαρίες για να κάνουν τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια… Ναι εσύ ΗΛΙΘΙΕ άνθρωπε που δεν καταλαβαίνεις πως τα Ομόλογα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, γιατί πολύ απλά όποιος επένδυσε σε αυτά ας λουστεί τα αποτελέσματα της επενδύσεώς του…
Εσύ λοιπόν κορόιδο, που θα σε βάλουν να ξεπουλήσεις εδάφη, υπεδάφη, πλούτο, νησιά, ιστορία, πολιτισμό, άερα, θάλασσα για να ξεπληρώσεις τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…
ΕΣΥ ΤΟ ΦΕΚ 1300 της 17 Αυγούστου 2010 το ξέρεις;
ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 22 εκ. ευρώ για 3 ιστοσελίδες του δημοσίου;;;
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;
Αλλά ξεχάσαμε … ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για τις τσέπες αυτών που μας κλέβουν…)
fek

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: