ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.10

Στης Ελλάδος την ολόμαυρη ράχη ο Παπανδρέου γράφει Ιστορία!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ!!! ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΚΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ!!

Αυτόκλητος

Χωρίς ίχνος κοινωνικής ευθύνης δισταγμού ή την παραμικρή τύψη για τις χιλιάδες οικογένειες που καταστρέφονται, χωρίς ούτε μια αναφορά στην λαϊκή  δυσαρέσκεια,  στην επιχειρηματικότητα, στην ανεργία ο κ Παπανδρέου έπεισε και τους τελευταίους ότι το όραμα του  του ως πρωθυπουργός είναι  ταυτόσημο με το όραμα του ΔΝΤ.
Χωρίς ούτε μια κουβέντα για πολιτική νομιμοποίηση για το εάν θέλουμε τελικά.  Χωρίς να αναρωτηθεί  για τίποτα αναλαμβάνει Ψυχοπαθολογικά  προφανώς  την εξουσία του αυτόκλητου  και δηλώνει χωρίς αίσθηση ότι καταστρέφει  χιλιάδες ζωές  κάθε μήνα ότι:
«Είμαστε μια Κοινοβουλευτική ομάδα που γράφει ιστορία. Η χώρα βγαίνει από τον βούρκο. Το 2013 θα κοιτάμε υπερήφανοι πίσω και θα βλέπουμε ότι σώσαμε τη χώρα. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι και θα φθάσουμε στο τέλος ασφαλείς, αλλά χρειάζεται συλλογική προσπάθεια» θα πεί

Στράταρχης

«Ουδείς είναι λάτρης της διαδικασίας του επείγοντος αλλά είμαστε σε πόλεμο»  και τόνισε στην ομιλία του προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ο πρωθυπουργός σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους στην εσωκομματική διαμάχη που προκάλεσε το πολυνομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά ενώ τόνισε ότι τελικά θα δημοσιοποιηθεί η λίστα με αυτούς που χρωστούν στο δημόσιο.
«Ο λαός μας εξέλεξε για να αλλάξουμε την χώρα και να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε χώρα ευνομίας και ανάπτυξης» πρόσθεσε  αναιδώς, και κάλεσε τους βουλευτές να γίνουν όλοι μια γροθιά  (υπέρ του  ΔΝΤ;;;) όχι για την κυβέρνηση αλλά για τον πολίτη, όπως είπε, εν όψει της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού. Ο κος Παπανδρέου, μάλιστα προέτρεψε τους βουλευτές να βλέπουν μέσω του gov.gr  (και των ανακοινώσεων του IMF ) την πορεία του κυβερνητικού έργου.
Ως προτεραιότητες για το 2011,  θα εγκαινιάσει μια Νέα  ενότητα  φιλοσοφισμάτων…
1. Αλλαγές στο κράτος και την δημόσια διοίκηση  (νέο πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κάρτα του πολίτη, νέο ενιαίο μισθολόγιο)
2. Αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης  (νέος αναπτυξιακός νόμος, νέος επενδυτικός νόμος, ηλεκτρονικές προμήθειες, αξιοποίηση αεροδρομίου του Ελληνικού)
3. Κοινωνία συμμετοχής ευνομίας και Δικαιοσύνης  (εκλογικός νόμος, διαφάνεια για τα χρήματα των κομμάτων, διαβούλευση για την συνταγματική αναθεώρηση)
4. Κοινωνικό κράτος  (καταπολέμηση ανεργίας, ηλεκτρονική συνταγογράφηση)
5. Ισχυρή φωνή της Ελλάδας  (Επίλυση Κυπριακού, καλύτερη φύλαξη συνόρων, βελτίωση ελληνοτουρκικών σχέσεων)
Από ότι μάθαμε η ΚΟ δεν σηκώθηκε από τα έδρανα ούτε αναφώνησε «Ντούτσε Ντούτσε»!
Αν χθες  ήμουν θυμωμένος σήμερα είμαι εξοργισμένος διότι: από το πονάμε που σας σφάζουμε φτάσαμε στο  σας βγάζουμε από το Βούρκο σας και να είστε και ευτυχείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Catch Me When I'm Falling
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ
ΕΧΑΣΕ ΚΟΣΜΟ, ΧΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ
ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ-ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ,
Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠΑ
ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=YXYPxbGGt_Q
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΑΠΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ , προδοτες ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ, ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΝΤΟΠΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΒΑΒΟΥΖΕΛΕΣ ΤΟΥΣ
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!