ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.12.10

Τι είπαν Σαμαράς - Στρος Καν πριν λίγο

Τις θέσεις του για το μνημόνιο ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ. Σαμαράς εξήγησε γιατί το μνημόνιο, εκτός από κοινωνικά άδικο, είναι και οικονομικά...
 αναποτελεσματικό. Υποστήριξε ότι δεν οδηγεί σε αποτελέσματα και επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής πορείας με ανάκαμψη και ανάπτυξη, εκτιμώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψουν μεγαλύτερα αδιέξοδα.

Ανέφερε ακόμη πως τα αδιέξοδα αυτά δεν μπορεί να τα αποσοβήσει από μόνη της η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου και τόνισε πως η ΝΔ συμφωνεί με αυτή αρκεί να περιλαμβάνει όλο το ποσό του δανείου των 110 δισ. ευρώ και να μην περιέχει νέα επαχθή μέτρα. 
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: