ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.10

Έτσι δεν ΠΑΜΕ πουθενά.....









Ξυπνήστε πρόβατα του ΠΑΜΕ!!!

Και μην νομίζετε ότι διαφέρετε σε τίποτα από τα άλλα κομματόσκυλα, όπως τα αποκαλείτε..

Μια συγκέντρωση τόσων χιλιάδων ανθρώπων που την οδηγήσατε?? Να τα πουν στις...πέτρες της Ακρόπολης...

Πάντως από την Βουλή πορεία του ΠΑΜΕ δεν πέρασε.. Γιατί άραγε? Γιατί τα ίδια τα μέλη του ΠΑΜΕ περιφρουρούσαν δίπλα από τους ΜΑΤατζήδες τον χώρο γύρω απ'την Βουλή ώστε να μην περάσει ούτε ένας διαδηλωτής?

Είναι τουλάχιστον αστείο και γελοίο να κάνεις πορεία κατά των πολιτικών και να μην περνάς μπροστά απ'την Βουλή..

Σήμερα στην πορεία του ΠΑΜΕ δεν θορυβήθηκε ούτε ένας πολιτικός.. Εδώ καλά καλά οι "φοβεροί επαναστάτες" δεν κατάφεραν να τρομάζουν τα περιστέρια στο δρόμο έξω απ'τη Βουλή, που σε όλη τη διάρκεια της πορείας ήταν κάτω και έτρωγαν ψίχουλα....

Γιατί έγινε αυτό? Μήπως ήταν γραμμή από το κόμμα? Μήπως και το ίδιο το ΚΚΕ δεν το συμφέρει να είναι ο εξοργισμένος λαός έξω απ'την Βουλή...?

ΥΓ : Γελοία η εικόνα να γίνεται η διαδήλωση και στα διπλανά πεζοδρόμια να ξεχύνονται παιδιά που πουλούσαν κουπόνια για την ενίσχυση του ΚΚΕ...Σε πορεία πάμε ή σε λαχειοφόρο αγόρα.. Η' μήπως ισχύει και εδώ το το τερπνόν μετά του ωφελίμου...?
skandalistes

6 σχόλια:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/12/blog-post_3809.html

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι θέλετε να κάνει να μπει στη βουλή ??Μέσα στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν ένα σωρό προβοκάτορες και ασφαλίτες έτοιμοι και με εντολές να κάνουν το οτιδήποτε για να εκθέσουν το ΚΚΕ και να γυρίσουν το λαϊκό κίνημα 20 χρόνια πίσω.. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους. Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα αντιδράσουμε διαφορετικά, αλλά δεν θα πέσουμε στην παγίδα των προβοκατόρων. Εχουμε και εμείς τις διασυνδέσεις μας και ξέρουμε πολύ καλά που το πάνε. Ο λαός θα νικήσει να είσαστε σίγουροι, μην περιμένετε με μια φορά που ήρθατε στην συγκέντρωση να γίνει επανάσταση.. είπε...

Unknown είπε...

ΕΜΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΩΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΕΠΙ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.... ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ...ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!! ..... ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΘΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.... ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τσαμπα ριχνουτε χολη για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ
Το κοκκινο ποταμι φουσκωνη λαμογια

Unknown είπε...

Ανώνυμε 7:12 μ.μ.

Από "φούσκωμα".... άλλο τίποτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ela mwre akoma asxoliste me to KOUKOUE? gia elenxomenh ektwnosh twn katastasewn tous exoun, gia na mporei na koimate hsyxo to politiko systhma. to elenxomeno den tous noiazei to anekselekto einai pou fobountai. ante re pametzides trabate kante kamia gyra sthn a8hna na kse8hmanetai prostateyte ta afentika sas me thn kalh sas alhsida eksw apthn boulh...