ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.10

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ Κ.Ο.ΠΑΣΟΚ...... (ΤΟΝ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ??/ Ή ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ?)

Συγκαλείται εκτάκτως, το Σάββατο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου.
Σημειώνεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου αρχίζει και η...
 πενθήμερη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού ενώ χθες διεγράφη ο βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος επειδή καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN 8IMAME SAS IPA ESAS STO LIMERI OTI DEN AKSIZETE OUTE NA SAS GAMISOUNE BROMIARIDES DEN MOU LETE POSA XANETE KOPRITES KALA SAS KANI NA KOPSI KAI ALA KA8IKIA:

Unknown είπε...

Ρε κορόϊδο @7:16 μ.μ... για να εχουμε το πλεονέκτημα και να τα σουρνουμε στον σκατοκέφαλο προδότη αρχηγό σου σημαίνει ότι εμείς από εδώ είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουμε μετά από σενα!!!....