ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

Από το “πονάμε που σας σφάζουμε” στο Μνημόνιο ως ευτυχία

Πίσω από αυτά τα  δυο συμπεράσματα υπάρχει μονό Φασιστική Ηλιθιότητα.   Για να γίνουν εγκλήματα στην  δημοκρατία χρειάζεται μόνο ηλιθιότητα και φασισμός. Αυτά τα δυο στοιχεία δείχνουν το Κίνητρο και το Δολοφόνο.
Στην πρώτη φράση η ηλιθιότητα καμουφλάρεται πίσω από την άποψη του μονόδρομου. Οι κυβερνώντες παριστάνουν τους ηλίθιους που παραπλανήθηκαν η που δεν είδαν τον χαμό. Το μνημόνιο ήταν μονόδρομος θα πουν και θα συμπληρώσουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς σας σφάζουμε αλλά πονάμε. Όμως όλοι ξέρουν ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος τον Οκτώβη του 09 αλλά έγινε μονόδρομος τον Φεβρουάριο του 10. Αυτό καθιστά τα όσα λένε μισή αλήθεια και γεννά τον φάσιμο.
Η δεύτερη φράση -το μνημόνιο ως ευτυχία- είναι η πεμπτουσία η θεωρίας του Γύψου. Η Ελλάδα έπαθε κάταγμα και ο γύψος- μνημόνιο είναι για να το καλό της. Οι θιασώτες αυτής της άποψης παραγράφουν το πως φτάσαμε ως εδώ και τις τυχών ευθύνες τους. 

Κουκουλώνουν τα πάντα και κοιτούν υποτίθεται το από εδώ και εμπρός με αισιοδοξία.  
Χθες ο κύριος Προβόπουλος ο τραπεζίτης της τελευταίες τριετίας Καραμανλή και του Γιωργάκη εμφανίστηκε θιασώτης του κουκουλώματος και της δεύτερη άποψης.    …???
Αν ναι να μην ξεχάσω να αναφέρω  ως υστερόγραφο ότι  γενικότερα και στις δύο απόψεις στην πλευρά των  ηλίθιων  είμαστε τοποθετημένοι και εμείς και στεκόμαστε εκεί οικειθελώς…
Γιάννης Παπαϊωάννου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: