ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.10

Κι όμως η Ν. ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ένα δεξιό νεοφιλελεύθερο απολίθωμα…

Ακούγοντας τον πρωτοετή γιό μου να μένει έκπληκτος, γιατί η Ν. ΠΑΣΟΚ της σχολής του πάει εκδρομή τη μέρα μνήμης της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ή γιατί μαζί με τη ΔΑΠ αρνούνται να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση, κατάλαβα πόσο βαθιά έχει κυριαρχήσει ο χυδαίος νεοφιλελευθερισμός στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, από τους μετεγγραμμένους -σωστότερα προσληφθέντες και με καλό μισθό- στο ΠΑΣΟΚ (από δεξιά, βασιλικές αυλές, νεοφιλελεύθερους γιάπηδες, αριστοκρατικά σαλόνια και σια…).
Τι κι αν στα γεγονότα του Δεκέμβρη ήταν στους δρόμους, για δημοκρατία κι αξιοπρέπεια…
Τι κι αν η σημερινή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ξεπουλάει τη Δημόσια Παιδεία…
Τι κι αν η επίσημη Ν. ΠΑΣΟΚ εκδίδει ανακοίνωση για την επέτειο της δολοφονίας…
Τι κι αν στις πλάτες τους όφειλαν να “κουβαλούν” την ιστορία της Ν. ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ των αγώνων -όπως στη σχετική αρχειακή φωτογραφία-, αυτοί έχουν μπολιαστεί από τη...
 σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΗ νεοφιλελεύθερη «αντίληψη»…
Τι θλίψη...
Τι κρίμα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η επισήμανση φίλε μου και πολύ συγκρίσιμο !!!

Θυμάμαι πως την ίδια τακτική ακολουθούσε και η νεολαία της Ν.Δούλας ΟΝΝΕΔ όταν ήταν ακόμα στις "χρυσές εποχές" που ήταν ακόμα κυβέρνηση 40ετίας. Ήμουν έβηβος και ρώτησα μια κοπελλιά και τι κάνετε στην ΟΝΝΕΔ. Μου είπε "πάμε εκδρομές"!!! Τι άλλο μπορεί λοιπόν να κάνει η νεολαία καθεστωτικής κυβέρνησης από τον πηγαίνει .... εκδρομές. ΄Ολα τα άλλα τα έχουν λυμένα!!! Εργασία, εισόδημα, μόρφωση χαχαχαχα! Να λειπόν που η διαδοχή στην εξουσία αποδεικνύει περίτρανα πως το μόνο που διαχωρίζει τα δύο κόμματα είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ και τίποτε άλλο! Αίντε παιδιά το παραμύθι τους είναι φανερό!!! ΔΕΝ υπάρχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Ν.Δ (ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Αίντε για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μέσα από μαζική λαική κινητοποίηση στις μεθοδεύσεις αποκοίμησης.