ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.10

Ο εκατόνταρχος Ντομινίκ, ο δέκαρχος Παπαχρέου και ο απλός στρατιώτης Φοροκωνσταντίνου


Όταν ο Στρος Καν συνάντησε τον ΓΑΠ. Τη μέρα που οι Ιάπωνες βομβάρδιζαν το Περλ Χάρμπορ, ο Στρος και ο Γιώργος μας αποτέλειωσαν με τις κοινοτυπίες τους. Ευτυχώς που τα ελικόπτερα δεν σταμάτησαν στιγμή να πετούν κι έτσι είχαμε την ψευδαίσθηση ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει, την ώρα που οι δυο τους επιδίδονταν σε ένα συγκλονιστικό «κάνε ότι κάνω», «λέγε ότι λέω». Κακά σκηνοθετημένη παράσταση, για να παίξει ανάμεσα στους καταστροφολόγους και τα τσιφτετέλια, για ένα κοινό που δεν έχει απαιτήσεις, καθώς κοιτά αλλά δεν βλέπει τις τηλεοράσεις.
Με την ιδιότητα του επικεφαλής του ΔΝΤ, ή του επόμενου Προέδρου της Γαλλίας, ήλθε ο Καν; Αδιεκρίνιστο. Αλήθεια το “η Γερμανία τα έχει στυλώσει” που είπε ο κ. Παπούλιας πως μεταφράζεται στα γαλλικά; Κατά τα λοιπά με Στρος λιγότερο θα τρως. «Η κυβέρνηση είναι γενναία» είπε ο Γάλλος, «μεθαύριο ο μήνας έχει εννέα» ψιθύρισε ο Γιώργος και τα τσιμέντα ράγισαν.
«Πολλοί θεωρούν ότι είμαστε οι κακοί. Όμως πηγαίνουμε σε μια χώρα που μας προσκαλεί για να βοηθήσουμε, να παρέχουμε πόρους. Μη μάχεστε εναντίον του γιατρού», συνέχισε ο γενικός διευθυντής του ευαγούς ιδρύματος
Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Εμείς τους καλέσαμε, άλλο που η βίζιτα θα είναι 15ετίας αρμένικη με κάργα άρμεγμα. Κι αφού δεν σου αρέσει ο ρόλος του κακού θα τον δώσουμε στον στρατιώτη Παπακωνσταντίνου, που μετά τη θητεία του το τεστ ΠΑΠ θα έχει άλλη διάσταση και σημασία.
Θα πάρεις καλέ μου Στρος που είσαι και γιατρός το ρόλο του άσχημου. Με αυτή τη μουτράκλα Ρωμαίου εκατόνταρχου μένεις αξέχαστος. Ίσως να σε αδικεί και η φωτό στο πλάι του πρωθυπουργού μας, ο οποίος λαμβάνει δικαιωματικά το ρόλο του καλού δέκαρχου .
«Μη νομίζετε πως τα χειρότερα έχουν περάσει». Σχετικά με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της Ελλάδας, τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα καινούριο στο πρόγραμμα, αναγνωρίζοντας όμως ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει.
Το 2010 και το 2011 θα μείνουν στη μνήμη των πολιτών ως κακά χρόνια αλλά και ως χρόνια που έβαλαν τη βάση στο μέλλον της Ελλάδας
Γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ. Θα σας θυμόμαστε με ΔυΝαΤή νοσταλγία
“Χωρίς ανάπτυξη δεν θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα της χώρας” μας αποτελείωσε ο Στρος,
Που να τη βρούμε χρυσέ μου. Από σύμπτυξη ξέρουμε. Δώσε εσύ την επιμήκυνση χωρίς αστερίσκους και βλέπουμε.
Τον έστειλε όμως τον προϊστάμενο του ο φύλαρχος ΓΑΠ:
«Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να αυξήσουμε τις ευκαιρίες για θέσεις εργασίας»
Όχι τις θέσεις, τις ευκαιρίες. Πέντε ευκαιρίες, δύο δοκάρια, μηδέν γκολ.
«Στρεφόμαστε προς την πράσινη ανάπτυξη».
Όπως λέμε προς Λαμία, προς-ούτο, προς-ουτσάνη
«Προτεραιότητα και το 2011 είναι η μεγάλη αλλαγή και στο χώρο της παιδείας»
Άσε κάτι και για το 2012 δεν πειράζει. Καλά να είμαστε να θαυμάζουμε το μεταρρυθμιστικό σου έργο. Θα την αναλάβει κι αυτήν ο Λοβέρδος μετά τα εργασιακά και την Υγεία ή θα αποτελειώσει το έργο της η Ελληνίς Σενγκολέν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: