ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.10

Βγαίνουν πάλι στους δρόμους οι αγρότες

Ετοιμάζουν μπλόκα με τα τρακτέρ«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ τους τα μέλη των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών και ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις και μπλόκα στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των έξι συλλόγων στις Σέρρες και τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού, αποφασίστηκε η «άνοδος» των τρακτέρ στον Προμαχώνα, στις 17/1/2011, ένα χρόνο ακριβώς μετά το τέλος της προηγούμενης κινητοποίησης τους.

Οι αγρότες θα ζητήσουν κυρίως την επίλυση θεσμικών αιτημάτων τους από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως το θέμα του αγροτικού πετρελαίου, των συντάξεων του ΕΛΓΑ κ.α.

Πηγή: infoserres.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ και οι ηγέτες συμφώνησαν σε μια «διαρκή κρίση ή μηχανισμός διάσωσης" να εισαχθεί το 2013. Αυτό θα απαιτήσει μια αλλαγή στη Συνθήκη της Λισαβόνας και των ψηφοφόρων θα γίνει σίγουρα ζητώντας δημοψήφισμα .
Το ίδιο το όνομα του ταμείου - «μόνιμος μηχανισμός κρίση» - υπογραμμίζει παραλογισμό του . ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ . Η «μόνιμη κρίση» προκύπτει μόνο από το γεγονός ότι το κεφάλαιο είναι "μόνιμο" και θα αναρροφάται από πραγματικές οικονομίες για να πληρώσει το χρέος κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών από το μηχανισμό των φορολογικών προϋπολογισμών και τα ταμεία διάσωσης τράπεζας, όπως το μόνιμο μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ .
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το «διαρκή κρίση» των οικονομιών και σκλαβιά στο χρέος στην καθοδική πορεία καταδίκης που φαίνεται ότι τελειώνει μόνο όταν η ελίτ δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τεράστια πολέμους. ( παλιά και δοκιμασμένη συνταγή ) . Η Μέρκελ όμως κατάφερε να επιβάλει αυστηρές ΠΛΕΟΝ προϋποθέσεις για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και για την πρόσβαση στο νέο ταμείο «μόνιμη κρίση". Υπάρχουν ακόμη και μέτρα που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να αναγκάσουν τους κατόχους ομολόγων να σταματήσουν τις απαιτήσεις τους για τα άνευ αξίας χρεόγραφα τους. Αγορασμένα στο μισό της άξιας τους όπως μας πληροφορεί και ο κ. Χατζάρας στο δελτίο των έντεκα . Αυτή είναι η προφανής λύση σε αυτή την « κρίση » και σίγουρα θα εφαρμοστεί σε κάθε πραγματικά λειτουργική δημοκρατία που καθοδηγείται ΜΟΝΟ από την πραγματική οικονομία . Ναι για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μόνο μιλάμε . Ενώ η οικονομική ελίτ που έχει βρει ένα πολύ κερδοφόρα «πρότυπο για απάτη» και «απαλλοτρίωση», μπορεί να λειτουργήσει μόνον εφόσον μπορεί να πάρει τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης ( συν διαδίκτυο ) και επίσης να βρει αρκετά διεφθαρμένους ή ανίκανους πολιτικούς , όπως στο κόμμα του Fianna Fail στην Ιρλανδία. και φυσικά το πασοκ μαζι με τα αριστεροδεξια δεκανίκια του στην χώρα μας .
Στις Βρυξέλλες, η ελίτ έχει χτυπήσει σαφώς επάνω σε μια ατσάλινη πολιτικό με τη μορφή της Μέρκελ ( μην γελάτε γιατί έτσι αποδεδείχθηκε προχθές ) . Ενώ εκατομμύρια Ευρωπαίοι μπορούν να ανασάνουν με ανακούφιση επειδή υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι με χαρακτήρα και αρμοδιότητες, οι οποίοι δεν μπορούν να αγοραστούν, να δωροδοκηθούν ή να εκφοβίζονται, και οι οποίοι
έμειναν ακόμη σε θέσεις εξουσίας στην ευρωζώνη . Στην οικονομική δε ελίτ θα πρέπει να αναρωτιούνται πού θα βρουν να κατασπαράξουν το επόμενη δωρεάν γεύμα τους.
Η Ελλάδα μας έχει ήδη σχεδόν ξεκοκαλιστεί από την οικονομική ελίτ και το ΔΝΤ / ΕΕ και η μικρή Ιρλανδία, με τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους παρα-δίπλα από μας στη γραμμή για το ΔΝΤ / ΕΕ σε ένα φορολογικό καθεστώς λιτότητας για λογαριασμό των κατόχων ομολόγων.
Επιπλέον, η πολιτική αντίσταση στην μηχανική ληστεία των τράπεζα αυξάνεται, κάνοντας μια επιδρομή στα κεφάλαια φορολογούμενος ολοένα και πιο επικίνδυνη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε μια περικοπή του προϋπολογισμού κατά 40%, η μεγαλύτερη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα δισεκατομμύρια που χορηγεί στις τράπεζες για κλασματικό αποθεματικό, ( τα χρέη της λογιστικής ).
Οι οικονομικές ελίτ, επίσης, εκπροσωπούμενη από ιδρύματα όπως η BMW το θεμέλιο της οικογένειας Quandt της και με μαριονέτες όπως ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , που πίεσε εξ ισου σκληρά με τον ΓΑΠα για την ευρωομόλογα. αλλά που αντιμετωπίζουν σήμερα έναν προϋπολογισμό λιτότητας και στην Γερμανια και έτσι φαίνεται πια ότι η μόνη βραχυπρόθεσμα πηγή των μετρητών για την οικονομικό ελίτ είναι τώρα η ΕΚΤ. (ευρωπ.κεντρ.τραπεζα )