ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.10

FREAKS: Δασκαλόπουλος, ΣΕΒ και άλλες σκατόφατσες

Ο Δασκαλόπουλος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, διαπίστωσε ότι οι Έλληνες βιομήχανοι είναι οι αδικημένοι της κυβερνητικής πολιτικής, αυτή την ώρα της μεγάλης κρίσης. Δεν τα βγάζουν πέρα, λέει, γι αυτό θα ήταν δίκαιο να ακυρωθούν ή, έστω, να περιοριστούν τα προνόμια των εργαζομένων, δηλαδή η αμοιβή τους, το πλαφόν χρόνου εργασίας και η χρήση αποχωρητηρίων.

Διακρίνουμε σ' αυτή την απαίτηση ίχνη μίσους των βιομηχάνων προς τους εταίρους τους εν εργασία και ίσως κάποια ζηλοφθονία: ούτε εκείνοι -οι εργαζόμενοι- είναι οί γκόμενοι, αλλά σε σύγκριση με τους εργοδότες τους είναι ωραίοι...

Βλέπουμε:  Δασκαλόπουλος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης, Μπέος, Κόκκαλης, Κοσκωτάς, Βγενόπουλος, Εφραίμ, Χούμπαυλης, Μάκαρος Ψωμιάδης , Παύλος Ψωμιάδης , Πατέρας, Νταβέλης παλαιότερα, Κοπελούζος. Η αριστοκρατία του χρήματος. Άλλη δεν υπάρχει.
Υποψήφιοι για το GREEK TOP MODEL;  Όχι. Αλλά ό,τι πρέπει για την Πάνια.

Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων; Μια μόνο βιομηχανία δρα στην Ελλάδα, η SIEMENS: κατασκευάζει, τοποθετεί, εισπράττει, ενθυλακώνει, μοιράζει τα υπόλοιπα στους πολιτικούς και στους υπόλοιπους "βιομήχανους". Έδρα της το ταμείο του κράτους, δηλαδή οι φόροι των εργαζομένων... 

Στη ζωή μας δεν θελήσαμε να δώσουμε στους εαυτούς μας το δικαίωμα να μοιραζόμαστε με τους πολιτικούς, τους βιομήχανους και τη SIEMENS το φόρο των εργαζομένων, άρα -αλλά έτσι κι αλλιώς- είμαστε ωραίοι, και παίρνουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε αυτό το σκυλολόι άσχημους και σκατόφατσες και αν ό μη γένοιτο, που λέει ο λόγος, μας μηνύσουν για έλλειψη γούστου, οι αδέκαστοι δικαστές θα μας αθωώσουν πανηγυρικά, άμα τη εμφανίσει τους.

Σύνδεσμος Ελλήνων Βλαχαδερών επίσης, αν κρίνουμε από την αισθητική τους, τους φουσκωτούς, τα φουσκωτά, τα κινητά, τ' ακίνητα, τ' αυτοκίνητα, τους δονητές, τους κουνιστούς και τις βρακένδυτες δύστυχες πορνίτσες τους.

Παρεμπιπτόντως, όταν ο Κόκκαλης λέει: για να πετύχεις στις επιχειρήσεις πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να είσαι έτοιμος να πας φυλακή, εννοεί ότι η επιτυχία προϋποθέτει παρανομία; Και ο εισαγγελέας; Και ο Μάκαρος Ψωμιάδης, ο Ακάθειρκτος; 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
apotopoto

Δεν υπάρχουν σχόλια: