ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.10

Terror, terror on the wall…


thumb
Γράφει η Κουκίδα
Ήρθαμε και γίναμε όλοι μια αμερικανιά. Από την επιβολή της πλήρoυς φιλελευθεροποίησης της οικονομίας, την αλλαγή μοντέλου διακυβέρνησης του πρωθυπουργικού γραφείου (ντε και καλά να γίνει Λευκός Οίκος το Μαξίμου θέλει ο Γιώργος, δεν πάει να καίγεται το σύμπαν), τη (μη) άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, τώρα έχουμε και την εφαρμογή του αμερικανικού μοντέλου αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσω των μίντια.
Παλιές καραβάνες σε αυτό οι Αμερικανοί. Όποτε άρχιζε να ενημερώνεται «το πλήθος» και να ξυπνάει, τσουπ να’ σου και ένα καλοφάγωτο σκάνδαλο για να τραφεί το κοινό, όπως αυτό με την Μόνικα Λεβίνσκι και τον άτακτο Μπιλ. Επιτυχημένη συνταγή. Και αν καμιά φορά το ξύπνημα ξέφευγε από τον έλεγχο, όπως για παράδειγμα, πόσα τρισεκατομμύρια  στοίχισε στον Αμερικανό φορολογούμενο η εισβολή στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, το καρότο γινόταν φαντασμαγορικό και έπαιρνε κοσμογονική οσμή, όπως, λέμε τώρα, η εκλογή ενός μαύρου προέδρου. Αν οι έλεγχοι γίνονταν πιεστικοί, να’ σου και ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον Μπιν Λάντεν (ναι ζει, όπως και Μέγας Αλέξανδρος. Μου το είπε μια γοργόνα).
Πρόσφατο παράδειγμα, η διαρροή των εγγράφων Wikileaks που προκάλεσε πανικό στο αμερικανικό βαθύ κράτος (ναι, υπάρχει). Τι να δώσουν παραπάνω στον κόσμο για μην το ρίξει στο … διάβασμα; Μα βέβαια το all time classic απαγορευμένο, αγαπημένο θέμα των Αμερικανών : τους εξωγήινους. Οι έρευνες της ΝΑΣΑ και το γεγονός ότι πάντα παραμένουν απόρρητες, έχουν εξάψει την φαντασία σε τέτοιο βαθμό, που εδώ και δεκαετίες συντηρείται βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων πάνω στην σπέκουλα. Βρήκαν το φάκελο με το βατραχάκι (που μπορεί να βρισκόταν προς διάθεση κάτι χρόνια τώρα) και ποιος ασχολείται με τις Wiki -διαρροές.
Εδώ στο Ελλάντα ποιο είναι το αντίστοιχο; Κάτσε να σκεφτώ. Α, ναι. Η τρομοκρατία. Δεν θυμάστε την κινηματογραφική σκηνοθεσία των προσαγωγών των μελών της 17 Νοέμβρη, με εκείνα τα μαύρα τζιπ; (νομίζω θα κυκλοφορήσει και σε DVD). Δεν συζητάμε για τις συλλήψεις και τα ευρήματα που ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες, αλλά για τη χρονική στιγμή που έγιναν, καθώς, όπως είπε η αστυνομία, (κυρ Γιώργο θέλουν σεμινάρια) τις γνώριζαν από καιρό.
Έρχονται σκληρές αλλαγές, η κυβέρνηση δεν μπορεί να τις κρύψει άλλο και πρέπει να τις βγάλει προς τα έξω. Εμ, δεν μπορεί να παίζει πρώτο θέμα στα δελτία οι 200.000 απολύσεις που προανήγγειλε ο κύριος Ραγκούσης. Εμείς να σας υπενθυμίσουμε όμως τα φλέγοντα θέματα. Για να μην βγούμε στο σεργιάνι να ψάχνουμε εξωγήινους εν Ελλάδι ή έστω κάνα Νεφελίμ που μπορεί να γυρίζει ξέμπαρκο στο Σύνταγμα. Έχουμε και λέμε:
1.   Αρχίζει άμεσα, όπως πολλάκις έχει γράψει το «Π» το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, πέρα από τις ΔΕΚΟ τις τράπεζες και τα αεροδρόμια. Δηλαδή των νησιών. Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε χθες λίστα με βραχονησίδες σε Ιόνιο, Χαλκιδική και αλλού, σύνολο 15, που είναι for sale και σε καλή τιμή, με διαδικασίες εξπρές. Όσοι πιστοί προσέλθετε στα γραφεία κυρίων Παπακωνσταντίνου και Παμπούκη.
2.   Η Standard & Poor's μας απείλησε με νέα υποβάθμιση. Το υπουργείο οικονομικών απάντησε (;) με μια γραπτή δήλωση ότι κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Μα κύριε Παπακωνσταντίνου οι «φίλοι» σας μυρίστηκαν νέο δάνειο, πώς να μην ενεργοποιηθούν; Πάρτι θα κάνουν οι αγορές. Άλλωστε τους έχετε δώσει τόσα πατήματα για να δικαιολογήσουν την υποβάθμιση. Ξέρουν και διαβάζουν τα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας.
3.   Την Τρίτη έρχεται εδώ ο πρόεδρος Dominique (πινκ-νικ, πικ-νικ) για να συζητήσει τις λεπτομέρειες νέου δανείου. Βέβαια έρχεται και με λίστα απαιτήσεων για να λάβουν την μερίδα του λέοντος και οι «δικοί» του στο ξεπούλημα.
4.   Σήμερα συνεδριάζουν οι υπουργοί οικονομίας της ευρωζώνης και επίκεντρο είναι η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας. Η επιμήκυνση του μνημονίου με πιο σκληρούς όρους είναι στο μενού.
5.   Ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον κύκλο δηλώσεων για απολύσεις στο δημόσιο. Μίλησε για απομάκρυνση 200.000 υπαλλήλων μέσα στην τετραετία. Εμείς να του υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση δεσμεύθηκε για 300.000 «απομακρύνσεις» μέσα στην τριετία.
6.   Πρέπει να εισπραχθούν 6 δισεκατομμύρια (θεός φυλάξει) ευρώ μέσα στις επόμενες 20 μέρες για να μην παρθούν νέα μέτρα.
7.   Η κυρία Κατσέλη πάει στις Βρυξέλες σήμερα για να πιέσει (και καλά ) την Κομισιόν να φανεί διαλλακτική στην κατάργηση της κλαδικής σύμβασης στον ιδιωτικό τομέα. Να υπενθυμίσουμε και στους φίλτατους συναδέλφους ότι το μνημόνιο και η τρόικα ΔΕΝ αφορούν τον ιδιωτικό τομέα. Οποιαδήποτε μέτρα περάσουν, θα είναι προϊόν συνεννόησης ΜΟΝΟ μεταξύ κυβέρνησης και επιχειρηματιών. Οι τροϊκανοί μόνο συστάσεις μπορούν να κάνουν σε αυτόν τον τομέα. Άντε γιατί βαρεθήκαμε να φορτώνονται όλα αβίαστα στους έξω.
Όσο για το τι μας περιμένει, μας το είπε και ο κ. Προβόπουλος,  ως γνήσιος προπομπός των εξελίξεων. Σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα είπε : αυστηρή λιτότητα, για πολλά -πολλά χρόνια. Εμπρός λοιπόν δεμένοι χειροπόδαρα για το νέο μνημόνιο.  Είπε ότι θα αλλάξει και ο  φορολογικός εισπρακτικός μηχανισμός. Θα είναι πλέον υπό την επίβλεψη κλιμακίου του ΔΝΤ. Αλλά αυτό το ξέραμε ήδη, μας το είπε ο φιλέλλην Πωλ Τόμσεν την προηγούμενη εβδομάδα. Άντε καλώς να τους δεχτούμε.
ΥΓ: mirror, mirror on the wall, who is the luckiest PM of all?

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: