ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.11

Πως και γιατί κατασκευάζεται ένας αναξιόπιστος πολιτικός;…

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
  
Ο βασικός λόγος που έχει απαξιωθεί ο πολιτικός κόσμος, είναι η ασυνέπεια και η ανυποληψία που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς.
Στη σημερινή κρίσιμη φάση για το πολιτικό σύστημα, η εξουσία έχει μεγάλη ανάγκη να κατασκευάσει μια ανυπόληπτη κριτική και μάλιστα από ανυπόληπτους πολιτικούς, ώστε να στηριχθεί το καταρρέον φιλο-Μνημονιακό σύστημα.
Το μνημονιακό συγκρότημα (Βήμα, ΤΑ ΝΕΑ, Mega), συνεπικουρούμενο από το Άλτερ και το όχι ευκαταφρόνητο EXTRA3 (βλέπε Γιομπαζολιά, Παπαγιάννη), ετοιμάζουν την ανυπόληπτη αντιπολίτευση στο μνημόνιο και τον ανυπόληπτο πολιτικό.
Το συγκρότημα της κωλοτούμπας, ετοιμάζει τον πολιτικό κωλοτούμπα!
Το όνομα του υποψήφιου:...
 Γιάννης Δημαράς!
Είδαμε χθες στο EXTRA3, να ξεφτιλίζουν τον Γιάννη Δημαρά και μάλιστα χωρίς αιδώ…
Γνωρίζοντας ότι εκείνο που λείπει στους πολιτικούς είναι η «μπέσα», καλούσαν τον Γιάννη Δημαρά, να πάρει πίσω τη σοβαρή δήλωσή του για παραίτηση, ώστε να τον καταστήσουν αναξιόπιστο πολιτικό, χρήσιμο όμως να ασκήσει ανυπόληπτη κριτική.
Ο Γιάννης Δημαράς, που χθες -για μια ακόμη φορά- κατηγόρησε για ασυνέπεια και ανυποληψία τον Γιώργο Παπανδρέου (μας θύμισε πως δήλωσε πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές πως δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα), άφησε να φανεί πως κι ο ίδος θα πάρει την οδό της ασυνέπειας και ανυποληψίας...
Άραγε, ο Γιάννης Δημαράς θα γίνει όργανο του μνημονιακού συγκροτήματος, ο "κύριος λάθος δήλωση", ο πολιτικός χωρίς μπέσα, ώστε να ικανοποιήσει το συγκρότημα και να ασκεί, ως ανυπόληπτος, μια ανυπόληπτη κριτική;
Θα μπορέσει ο Γιάννης Δημαράς ν’ αντισταθεί στα κελεύσματα του συγκροτήματος, του Γιομπαζολιά, του Πρωτόπαπα (ναι, κι αυτός βάζει ένα "χεράκι") και όλων όσων θέλουν να τον καταστήσουν ανυπόληπτο;
Γιάννη Δημαρά, αν δεν μπορεί να κάνεις πολιτική τιμής και μπέσας, προσπάθησε -όσο μπορείς και σου επιτρέπουν- να μην εξευτελίσεις την πολιτική!
Μείνε μπεσαλής, μην τους χαρίσεις τη νίκη του εξευτελισμού σου, γι να μπορείς να κοιτάς στα μάτια τους πολίτες, τα παιδιά σου, τον εαυτό σου...
  
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
 
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ’ εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ώς που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Κωνσταντίνος Καβάφης (1913)

Δεν υπάρχουν σχόλια: